Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
19.08.21 | 19172× prečítané
Ahoj, som rodený Holanďan z rodiny sladkého čierneho drievka. Som z liečivej rastliny. V mojom MYXe nájdeš podobné a zároveň unikátne chute, ktoré sa líšia tvarom aj farbou. Musíš sa o tom presvedčiť sám!
Keď ste v detstve cítili v cukrovinkách zvláštnu, no sladkú chuť, je dosť možné, že to bolo práve sladké drievko. Pridáva sa do rôznych sladkostí, likérov, nápojov, do kozmetiky a používa sa aj v zdravotníctve. Na zdravé maškrtenie sme pre vás pripravili kvalitné sladké drievko priamo z Holandska, vyrábané podľa tradičnej receptúry. Síce je celý MYX vyrobený z tej istej suroviny, každý cukrík je sladký svojim vlastným spôsobom. Užite si celú škálu nových chutí a farieb. Vždy vytiahnete z balíčka nový zážitok.
„Tieto lékoricové cukríky sa vyrábajú v starom holandskom meste Winschoten na severe Holandska. Firma MeenkDrop sa špecializuje na tradičný holandský spôsob ručnej výroby v klasických medených kotloch. Firmu založil Dr. Meenk pred viac ako sto rokmi s víziou tej najlepšej lékorice v celom Holandsku. Lékoricové cukríky nie sú len sladké, veľmi obľúbené sú aj slané, štipľavé, sladko-slané alebo veľmi intenzívne chute druhu Salmiak – ochutené chloridom amónnym (soľ), ktorý dodáva veľmi pikantnú slanú chuť. Chlorid sa predtým užíval ako medicína proti kašľu, takže cukrík môže v puse páliť, ale nijako nám neškodí, naopak. Zvolil som najlepšieho holandského výrobcu, ktorý udržuje svoje tradičné receptúry, ale nebojí sa experimentovať. Holanďania majú najväčšiu spotrebu sladkého drievka a sú druhí najväčší konzumenti v Európe, takže verím, že svoju prácu robia najlepšie. Práve preto som ako dodávateľa zvolil MeenkDrop a verím, že ich ponuku budeme v budúcnosti rozširovať.“
Kvalitné sladké drievko sa vyrába v starom holandskom meste Winschoten na severe Holandska. Firma sa špecializuje na tradičný holandský spôsob výroby sladkého drievka už od roku 1900 a založil ju Dr. Meenk. Jedná sa o ručnú výrobu sladkého drievka, pri ktorej sa používajú veľké medené kotle na varenie. Sladké drievko rastie najlepšie v úrodnej, hlbokej pôde na slnečných miestach a zberá sa na jeseň (september až december), dva až tri roky po výsadbe. Extrakt zo sladkého drievka sa vyrába varením koreňa a následným odparením vody. Výťažky zo sladkého drievka sa vyrábajú v pevnej forme a aj vo forme sirupu.
Kvalita so štipkou punku: Ako vznikajú naše MYXy?
24.02.22 | 2923× prečítané | 4 minúty
21.06.21 | 11920× prečítané | 2 minúty
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
Vynikajúca retroexo pochúťka. Opraoti českým "pendrekom" má veľkú výhodu. Nelepí sa na prsty a môžete si ju bez obáv vložiť do vrecka nohavíc.
fantastická chuť
Priberá sa z neho...
Pôvodne vložené k Lékořice Vintage
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
Veľmi dobré.
Pôvodne vložené k Lékořice vařená surová
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
Vynikajúca retroexo pochúťka. Opraoti českým "pendrekom" má veľkú výhodu. Nelepí sa na prsty a môžete si ju bez obáv vložiť do vrecka nohavíc.
fantastická chuť
Priberá sa z neho...
Pôvodne vložené k Lékořice Vintage
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
Veľmi dobré.
Pôvodne vložené k Lékořice vařená surová
Recenzia nakupujúceho heureka.sk
rýchla dodávka, vždy čerstvé produkty
Pôvodne vložené k Lékořice černá