Upozornenie: Z dôvodu prechodu na nový systém je pre prihlásenie nutné obnoviť si heslo.

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0597/2X100G

MYX Mrázik + MYX Nastenka

Vďaka tomu, že nás sušia mrazom si zachováme krásny vzhľad aj chuť. Máš rád všetky chute? Sladké, kyselkavé, jemne trpké? Tak tieto chrumkavé MYXy, ktoré sa rozplynú na jazyku, sú pre Teba ako stvorené.

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaných cukrov a aditív
  • keď sa neviete rozhodnúť, ktorý je ten pravý, kúpte si toto kombo a o nič neprídete
  • MYXy u nás zakúpiš zvlášť a tiež ako prášok

Vaša cena

12,69 €

Tovar môžete mať už 4. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

nie je skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 4. 10.
Zásielkovňa 3,50 € 4. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 4. 10.
PPL - Slovensko 4,96 € 4. 10.

Ak chcete, aby sme vás informovali, keď bude produkt zase dostupný, vyplňte nižšie svoj e‑mail.

MYX Mrázik + MYX Nastenka

Informácie o produkte

Neviete sa rozhodnúť, ktoré sušené ovocie si vybrať? Tak vyskúšajte náš MYX, kde nájdete niekoľko zaujímavých chutí. A prečo nie rovno dva MYXy naraz? V MYXe Mrázik a Nastenka sa môžete tešiť napríklad na sladké jahody, ktoré schovajú do vrecka aj tie čerstvé, kyselkavé maliny dostupné po celý rok či poriadnu nálož marhúľ, sliviek a višní. Všetky druhy ovocia sú sušené mrazom (lyofilizované) a tak si udržujú svoje živiny, chuť aj vôňu. Vieme, že ste maškrtní a zvedaví, a práve preto sme pre vás pripravili toto výhodné kombo!

TOP informácie o MYXoch

  1. Dva rôzne MYXy pokope: Mrázik a Nastenka.
  2. Lyofilizáciou stráca ovocie vodu.
  3. Po lyofilizácií si ovocie zanecháva dôležité živiny.
  4. Ovocie získa príjemnú chrumkavú konzistenciu.
  5. Suroviny sú mrazené medzi teplotami -55 až -100 °C.

Ako sa ovocie suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C – výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Kde sa vzal náš MYX

Kde sa vzal náš MYX

21.06.21 | 481× prečítané | 2 minuty

Ako desiatovať v kancelárii, aby mal mozog maximum energie?

Ako desiatovať v kancelárii, aby mal mozog maximum energie?

30.03.21 | 78× prečítané | 8 minut

Základné špecifikácie
  • Složení MYX Mrazík (švestky lyofilizované, meruňky lyofilizované, kiwi lyofilizované, jahody lyofilizované, ostružiny Jumbo lyofilizované – suroviny v různém poměru), MYX Nastěnka (banány lyofilizované plátky, maliny lyofilizované celé, višně lyofilizované c
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Česká republika
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Velikost 100 g a 100 g
  • Úprava směs lyofilizovaného ovoce
  • Typ sušení sušení mrazem

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

MYX Mrázik + MYX Nastenka

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?