Nugátová 32% vegan čokoláda Gianduia

od €10,54 až –30 %
Nugátová čokoláda Gianduia 32% 1 image
od €10,54 až –30 % od €10,54 od €8,78 bez DPH

Zvoľte variant

Oriešky, oriešky, oriešky! Je ich vo mne kopa. Neveríš? Ochutnaj ma a presvedč sa na vlastnej koži. Som krémová a voňavá s plnými nugátovými tónmi, vhodná na maškrtenie aj pečenie.

          • vysoký podiel lieskových orieškov
          • bez pridaného mlieka - vhodná pre vegánov
          • praktické kúsky sa krásne rozpustia

Dátum minimálnej trvanlivosti: 3/21 (iba 4kg varianta)

Detailné informácie

500g
Skladom
€10,54
€8,78 bez DPH
4kg
Skladom
€74,21
€51,95
€43,29 bez DPH
12kg (3x4kg)
Skladom
€207,80
€145,46
€121,22 bez DPH

Podrobný popis

Nugátová 32% vegan čokoláda Gianduia

Informácie a výživové hodnoty 

Čokoládu na maškrtenie, ako darček, na utíšenie detského plaču alebo na zlepšenie dňa? Tak táto s príchuťou nugátu bude tá pravá. Obsahuje 32% kakaa a až 24% lieskových orechov a vďaka tomu si môžete vychutnať plné nugátové tóny. Navyše je vhodná aj pre vegánov, no nikdy by ste podľa chuti nepovedali, že je vegánska. Je vhodná aj na využitie v kuchyni, nakoľko sa ľahko rozpúšťa a má hladkú krémovú konzistenciu, preto je vhodná najmä na ganache a čokoládové náplne alebo ako horúca čokoláda či poleva. Užite si taliansku čokoládu v praktických kúskoch pre rýchle a efektívne použitie.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Obsahuje 26 % kakaového masla a maximálne 46 % cukru.
  2. Theobroma cacao - latinský názov kakaovníku pravého.
  3. Pár štúdií potvrdilo, že ženy zjedia 2x viac čokolády ako muži.
  4. Už Napoleon so sebou všade nosil čokoládu na doplnenie energie.
  5. Stupne pre temperovanie pre rozpustenie 45 50 °C, schladenie 27/28 °C a použitie pri 29/30 °C.

 

Základná špecifikácia
Zloženie cukor, lieskovooriešková pasta (lieskové orechy 24 %), kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitín, vanilková aróma
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, lepku a SO₂.
Krajina pôvodu Taliansko
Trvanlivosť 3/21
Skladovanie do 22 °C s vlhkosťou vzduchu do 40 %,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava kúsky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Ako sa získava kakao a kakaové bôby?

Kakaovníky sa zbierajú väčšinou dvakrát ročne. Plody sú pripravené na zber keď sú žlté alebo červené. Po zbere sa bôby ručne lúskajú a následne fermentujú. Fermentáciou dochádza k biologickým zmenám, znižuje sa trpká chuť a vzniká červenohnedá farba. Bôby sa ďalej sušia a pražia. Pražením získavajú čokoládovú farbu a arómu, alkalizujú sa (odkysľujú) aby sa zlepšili ich chuťové vlastnosti a ľahšie sa získavalo maslo. Bôby sa ďalej môžu ešte podrviť.

 

Tip

Zabaľte si čokoládu do produktívnej krabičky a môžete ju mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2498 kJ / 600 kcal
Tuky 42,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 16,4 g
Sacharidy 47,8 g
z toho cukry 44,1 g
Vláknina 4 g
Bielkoviny 5,6 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Temperovanie čokolády

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: