Orechové maslá a pasty v skle
Najpredávanejšie
9 položiek celkom
Sklo
Oriešky sa v dnešnej dobe objavujú v každej domácnosti,
no vyskúšali ste ich už aj v podobe orechovej pasty?
Chcem sa dozvedieť viac
Prečo práve orechové pasty?
- zaháňajú hlad a sú zdrojom energie
- sú zdrojom bielkovín, tukov, minerálnych látok a vitamínov
- praktické balenie s uzáverom
- bez pridaného cukru a palmového oleja
V čom sú tieto pasty špecifické?
- podrvené a pomleté orechy na pastu
- bez prídavku ochucovadiel a emulgátorov
- pri mletí je odstredená časť tuku
- skladovať by sa mali v izbovej teplote, pri vyšších teplotách môže dôjsť k samovoľnému oddeleniu tuku
Ako ich použiť?
- ako nátierka
- do krémov
- do zeleninových pokrmov
- s miešaním s vodou vznikne rastlinné mlieko
- do cukrárskych pokrmov