Ovocie lyofilizované (mrazom sušené) BITES

€7,52 €6,27 bez DPH

Zvoľte variantu

V tomto prevedení ohromíme každého. Uhádneš, čo v sebe schovávame? Ananás, mango, banány, čierne ríbezle a maliny! Zdá sa ti to málo? Tak to ťa kakaové maslo a bielkoviny navyše určite potešia.

          • 100% mrazom sušené ovocie
          • poctivá chuť ovocia bez pridaných cukrov a iných aditív
          • šetrné sušenie zachováva živiny a farbu

Detailné informácie

50g
Skladom
€7,52
€6,27 bez DPH

Podrobný popis

Rebarbora lyofilizovaná (mrazom sušená) prášok

Informácie a výživové hodnoty

Ak radi zdravo maškrtíte, naše BITES vám rozhodne nesmú uniknúť. Lyofilizované mango, ananás, banány, čierne ríbezle a maliny zmiešané s kakaovým maslom, čistou formou bielkovín a následne zlisované do praktickým kociek. Hodia sa naozaj pre každého, pretože neobsahujú lepok, mlieko, pridané cukry ani konzervačné látky. Skvelé sú napríklad ako rýchla desiata na výlety.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. BITES sú RAW surovina
  2. bez pridaného cukru a aditív
  3. prášok je tiež jemným prírodným farbivom
  4. 100% prírodný - nie GMO
  5. hodia sa pre rýchle a efektívne použitie

 

Základná špecifikácia
Zloženie ananás, mango, banány, čierne ríbezle, maliny, kakaové maslo, izolát hrachového proteínu
Krajina pôvodu Litva
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie dóza s viečkom
Typ sušenia sušenie mrazom
Veľkosť 50 g
Úprava kocky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

"Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite."

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C - výsledný produkt by stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do jogurtu
  • do ovsených kaší
  • zdobenie dezertov
  • vhodné na cesty, do školy či do práce

 

Tip

Vaše ratolesti určite zaujmú aj naše lyofilizované smoothie štvorčeky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g 
Energia 568 kJ / 2367 kcal
Tuky 45 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 26,6 g
Sacharidy 28 g
z toho cukry 22 g
Vláknina 8,5 g
Bielkoviny 10 g
Soľ 0,2 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: