Lyofilizované ovocie (mrazom sušené) sladké a v čokoláde

7 položiek celkom
Čierne ríbezle v dračej čokoláde 1 image
Náš produkt
€9,67 bez DPH
€11,60
0551/500G
Maliny v malinovej čokoláde 1 image
Náš produkt
€12,68 bez DPH
€15,22
0550/500G
MYX Smoothie v horkej čokoláde 1 image
Unikátne Náš produkt
od €3,63 bez DPH
od €4,36
0484/100G
Rakytník v 70% horkej čokoláde 1 image
Náš produkt
€34,08 bez DPH
€40,89
0174/500G
MYX Dino 1
Náš produkt
MYX Dino
Skladom
od €10,31 bez DPH
od €12,37
0549/500G
Myx Láska 0
MYX Láska
Vypredané
€14,83 bez DPH
€17,79
0855/500G

1224_rakytnik-v-70--horkej-cokolade-1-image

Sladké

Lyofilizované ovocie obalené v čokoláde?
Prečítajte si, prečo by vám doma nemalo chýbať.

Chcem sa dozvedieť viac

 

Čo je to tá lyofilizácia?

Lyofilizácia je proces vysušenia a odstránenia vody zo suroviny za extrémne nízkej teploty a tlaku.
Výsledkom je surovina, ktorá je vzhľadovo veľmi podobná tej čerstvej, avšak má oveľa nižšiu hmotnosť a dokonale chrumkavú konzistenciu.


lyofilizace

 

Prečo jesť lyofilizované ovocie?

  • zachováva si pôvodnú štruktúru, farbu, chuť i vôňu
  • zachováva si nutričné ​​hodnoty, minerály a vitamíny
  • je bez pridaného cukru
  • je ľahko skladovateľné a trvanlivé
  • je RAW = pretože nebola prekročená teplota 42 °C
  • je možné ho rehydratovať pomocou vody do pôvodného stavu

V čom je naše ovocie v čokoláde výnimočné:

  • je to skvelá náhrada klasických sladkostí zo supermarketu
  • pri maškrtení doplníte vitamíny aj dôležité minerály
  • väčšinu vyrábame vo vlastnej výrobni dražé a jedná sa o naše vlastné receptúry
  • používame len kvalitné ingrediencie

 
maliny

 

 

   

3926_myx-dino-1-image