Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Paprika červená lyofilizovaná kúsky

Sme vypestované na lokálnych farmách a mrazom sušené v tej istej krajine, v Litve. Nemusíš byť na diéte, aby si si na nás pochrumkal, ale máme málo kalórií a veľa živín, hlavne vitamín C!

⚠ Zachráň surovinu a máš ju s 20% zľavou! DMT 12/21 (platí pre vybrané varianty)

  • 100% mrazom sušená zelenina bez pridaných aditív
  • poctivá chuť červenej papriky
  • šetrne sušené lyofilizáciou

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
6,49 € / ks
2 ks
-5%
6,49 € / ks
3 ks
a viac
-10%
6,49 € / ks

Vaša cena

6,49 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

44 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Paprika červená lyofilizovaná kúsky

Informácie o produkte

Červenú papriku zaraďujeme do jedálnička pravidelne, či už v šalátoch, omáčkach alebo len ako chrumkavú desiatu. Je plná vitamínu A a C, navyše ako jediná z paprík obsahuje rutín, ktorý zvyšuje pružnosť ciev. My sme ju pre vás prichystali trochu inak, než ste zvyknutí. Špeciálnou technológiou je paprika šetrne sušená mrazom, vďaka čomu si zachovala svoju chuť, vôňu aj nutričné látky. Chutí preto skoro ako čerstvá a k tomu má príjemnú chrumkavú konzistenciu.

TOP informácie o paprike

  1. Živiny sú vďaka šetrnému sušeniu zachované.
  2. Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Obsahuje vysoké množstvo vlákniny.
  4. Pôsobí ako jemné preháňadlo a proti plynatosti.
  5. Skladujte do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie, než v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, naopak čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách −55 až −100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny − atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C − výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie červená paprika lyofilizovaná kousky
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Paprika
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1400 kJ / 330 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 46 g
  • z toho cukry 5 g
  • Vláknina 19 g
  • Bielkoviny 24 g
  • Soľ 0,02 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Paprika červená lyofilizovaná kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?