Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Petržlenová vňať lyofilizovaná kúsky

Do šalátu, omáčky, cestovín, proste so mnou môžeš experimentovať! Mám krásnu farbu a silnú arómu! Moje sladké tóny vyniknú na každom jedle, ktoré potrebuje poslednú dokonalú bodku, a to zelenú!

  • 100% mrazom sušená bylinka
  • poctivá chuť petržlenovej vňaťky bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,70 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

48 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Petržlenová vňať lyofilizovaná kúsky

Informácie o produkte

Existuje niekoľko druhov petržlenu, a práve petržlenová vňať sa najčastejšie získava z petržlenu obyčajného, ktorý má jemné korienky a oproti petržlenu koreňovému ho nie je problém pestovať aj v malom kvetináči doma. Ale teraz na starosť o rastliny môžete pokojne zabudnúť, pretože mrazom sušený petržlen si zachoval všetky živiny, farbu a predovšetkým chuť ako čerstvý. Môžete ju pridať do akéhokoľvek jedla, keďže jeho jemne sladká chuť a príjemná aróma ladí snáď s každou surovinou. Prisypte ho do polievky, omáčky či obyčajných miešaných vajec, ktoré pozdvihne na úplne inú úroveň. Ideálne je petržlenovú vňať pridávať až nakoniec, kedy je pokrm takmer hotový, aby čo najviac vynikla jeho chuť a nestratila svoje živiny a arómu dlhým tepelným spracovaním.

TOP Informácie o petržlene

  1. Petržlen odpudzuje hmyz.
  2. Pôsobí močopudne.
  3. Prírodné ochucovadlo.
  4. Má detoxikačný účinok.
  5. Skladuje sa do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 744× prečítané | 4 minuty

Základné špecifikácie
  • Zloženie petrželová nať lyofilizované
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky petřželové nati
  • Typ sušenia sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1300 kJ / 310 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 38 g
  • z toho cukry 4 g
  • Vláknina 22 g
  • Bielkoviny 23 g
  • Soľ 0,48 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Petržlenová vňať lyofilizovaná kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?