Pistácie orechové maslá a pasty
Najpredávanejšie
1 položiek celkom
Pasty
Pistácie nie sú len jedny, každá krajina, ktorá ich pestuje, v nich ukrýva svoje čaro.
Chcem sa dozvedieť viac
Prečo práve tieto suroviny?
- zaháňajú hlad a sú zdrojom energie
- sú zdrojom bielkovín, tukov, minerálnych látok a vitamínov
- bohaté na množstvo vitamínov a minerálnych látok
- pomáhajú pri reume
- vďaka vláknine zlepšujú zdravie tráviaceho traktu
- znižujú cholesterol
- zlepšujú funkčnosť mozgu
- sú prírodné antioxidanty, zlepšujú imunitu
V čom sú tieto suroviny špecifické?
- podrvené a pomleté pistácie na pastu
- bez prídavku ochucovadiel a emulgátorov
- pri mletí je odstredená časť tuku
- skladovať by sa mali v izbovej teplote, pri vyšších teplotách môže dôjsť k samovoľnému oddeleniu tuku
Ako ich použiť?
- ako nátierka
- do krémov
- do zeleninových pokrmov
- s miešaním s vodou vznikne rastlinné mlieko
- do cukrárskych pokrmov