Praženica so syrom
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Praženica so syrom
Informácie a výživové hodnoty
Výdatné raňajky sú skvelý spôsob, ako sa pripraviť na celý deň a zaistiť si energiu pre riešenie akejkoľvek situácie. Miešané vajcia so syrom sú vyrobené z lahodnej zmesi krémovej praženice a luxusnej syrovej omáčky. Príprava je neuveriteľne jednoduchá; stačí pridať vodu akejkoľvek teploty (125 ml na 70 g a 227 ml na 100 g) a počkať. To znamená, že lahodné jedlo možno rýchlo pripraviť s minimom rozruchu. Vďaka sacharidom a bielkovinám je to neuveriteľne všestranné jedlo, ktoré si môžete vychutnať kedykoľvek počas dňa. Vrecko vydrží až 7 rokov a trvanlivosť plechovky je neuveriteľných 25 rokov! Je to teda fantastické jedlo pre kohokoľvek, kto sa chce núdzovo zásobiť potravinami alebo sa len uistiť, že je pripravený na akúkoľvek potenciálnu situáciu. Každé jedlo sa varí pred lyofilizáciou. To pomáha znižovať celkovú hmotnosť a uľahčuje skladovanie potravín. Ideálne pre tých, ktorí chcú zabezpečiť, aby mali v každej situácii prístup k výdatnému jedlu. Vrecko zasýti jedného človeka, ale plechovka až 8. Obe balenia sú znovuuztvárateľné, takže sa po otvorení nemáte čoho báť.
5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli
- Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácii zachované.
- Vhodné pre vegetariánov.
- Jedlo je bezlepkové.
- Znovuuzatvárateľné balenie.
- Rýchla príprava s minimom rozruchu.
Zloženie | varené miešané vajcia (celé vajcia pasterizované, slnečnicový olej, sušené odstredené mlieko, citrónová šťava, soľ, biele korenie) (75%), zmes syrové omáčky (plnotučné mlieko, smotana, cibuľa nakrájaná na kocky, strúhaný červený syr Leicester), strúhaný čedar , strúhaný syr Mozzarella), repkový olej, kukuričná múka, soľ, biele korenie) (25%) |
Krajina pôvodu | Veľká Británia |
Trvanlivosť | 3-8 mesiacov |
Balenie | znovuuzatvárateľné vrecko / plechovka |
Veľkosť | 70 g / 560 g |
Úprava | nešpecifikované |
Obchodná trieda | nešpecifikované |
Odroda | nešpecifikované |
Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovú ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.
Ako sa suroviny sušia mrazom?
Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 ° C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.
Tip
Vyskúšajte si k raňajkám pridať aj mrazom sušenú zeleninu.
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energia | 2438 kJ / 586 kcal |
Tuky | 40,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 14,8 g |
Sacharidy | 15,5 g |
z toho cukry | 6,2 g |
Vláknina | 5,04 g |
Bielkoviny | 38,48 g |
Soľ | 3,4 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápnik | mg |
Železo | mg |
Horčík | mg |
Fosfor | mg |
Draslík | mg |
Sodík | mg |
Vitamín C | mg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.