Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0174

Rakytník v 70% horkej čokoláde

Viete o tom, že som plný C-éčka? A teraz ma vďaka lyofilizácií môžete mať počas celého roka! Chutím kyslo a trochu trpko, tak som sa nechal obaliť v horkej čokoláde, ktorá zdokonaľuje moju chuť!

  • patrím medzi superpotraviny! 
  • trpká a kyslá chuť zjemnená kvalitnou českou čokoládou
  • vlastná výroba

Vyberte balenie

Vaša cena

222,22 €

Tovar môžete mať už 1. 2.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

vypredané

PPL - ParcelShop Slovensko zadarmo 1. 2.
Zásielkovňa zadarmo 1. 2.
Zásielkovňa - dodanie na adresu zadarmo 1. 2.
PPL - Slovensko zadarmo 1. 2.

Rakytník v 70% horkej čokoláde

Informácie o produkte

Milujete kyslú chuť obohatenú o sladký podtón? Tak tento produkt je stvorený priamo pre vás! Ušetrili sme vám prácu s trhaním rakytníka na záhradke a rovno sme vám ho pripravili v kombinácii s vynikajúcou českou čokoládou. Kúpou tohto produktu nielen podporujete lokálny trh, rovnako ako my, ale tiež si zaistíte prísun prospešných látok pre vaše telo, a to len v jednej dávke!

TOP informácie o rakytníku v horkej čokoláde

  1. Rakytník je dvojdomá rastlina, preto pri sadení je nutná samčia aj samičia rastlina.
  2. Je považovaný za rastlinu budúcnosti, pretože obsahuje veľké množstvo prospešných látok.
  3. Jedna gulička rakytníka dokáže pokryť dennú dávku vitamínu C.
  4. Veľké množstvo vitamínu C sa zachová, aj keď sú plody zamrazené, tepelne spracované či usušené.
  5. Má pozitívny účinok na pamäť a myslenie.

Ako sa rakytník pestuje?

Rakytník je dvojdomá rastlina, to je dôvod, prečo potrebuje samčie aj samičie rastliny, inak by nevyrástla. Pestovať rakytník nie je až tak zložité, preto sa nemusíte obávať ho pestovať na svojich záhradkách. Darí sa mu najlepšie na slniečku v dobre priepustnej pôde. Jediné, čo mu naozaj nesvedčí, je tieň a trvalo vlhká pôda. Rakytník je veľmi odolná rastlina, takže sa nemusíte obávať, že by prísun mrazu alebo horúčav nevydržal. Aj keď je jeho pestovanie veľmi jednoduché, jeho zber je však tou neľahkou a nemilou časťou. Vďaka tŕňom, ktoré túto krásnu rastlinku zdobia, sa stáva z trhanie plodov celkom náročná a trpezlivá práca. Vyčesávať plody sa neodporúča, pretože aj pri ručnom zbere môžu guľôčky ľahko prasknúť, a to kvôli tenkej šupke a pomerne veľa šťavy ukryté v plode.

Zaujímavosti a recepty

Ako sa vyrába čokoláda

Ako sa vyrába čokoláda

12.04.21 | 3873× prečítané | 7 minút

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie hořká 70% čokoláda 79 % (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin a polyglycerolpolycirinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar), rakytník lyofilizovaný 21 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava dražované ovoce
  • Diéta Bez lepku, Vegan, Bez laktózy
  • Surovina Rakytník
  • Spracovanie V horkej čokoláde
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2237 kJ / 539 kcal
  • Tuky 38,7 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 19,6 g
  • Sacharidy 33,9 g
  • z toho cukry 21,1 g
  • Vláknina 13,1 g
  • Bielkoviny 9,1 g
  • Soľ 0,02 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne textové hodnotenie.

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Ohodnotiť produkt zavrieť

Rakytník v 70% horkej čokoláde

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?