💥 Novinka! Nakopnite svoje zdravie prírodnými vitamínovými gumíkmi. Teraz s DOPRAVOU ZADARMO. 💥

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0895

Rebarbora lyofilizovaná prášok

Sladká? Tak to pŕŕ! Moja kyslosť Ťa vyťahá za uši! Máš rád kyslé? Niet čo riešiť, určitě z nás budú kamoši!

  • 100% ovocie
  • kyslá chuť
  • zachované živiny

Vyberte balenie

Vaša cena

13,28 €

Tovar môžete mať už 26. 5.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

594 ks skladom

Zásielkovňa 3,65 € 26. 5.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,22 € 26. 5.
PPL - Slovensko 5,22 € 26. 5.
PPL - ParcelShop Slovensko 5,22 € 26. 5.
WEDO - doručenie na adresu 5,20 € 26. 5.

Rebarbora lyofilizovaná prášok

Informácie o produkte

Rebarbora je asi najkyslejšia rastlina, ktorú poznáme. Takmer vždy ju nájdeme v kombinácii s cukrom v podobe koláčov, marmelád, sirupov alebo limonád. Je tiež zdrojom antioxidantov a obsahuje vysoké množstvo vlákniny. U nás nájdete rebarboru sušenú mrazom, vďaka ktorému si zachovala chuť, vôňu a nutričné ​​látky. Nápaditosti sa medze nekladú, tak si primiešajte prášok kamkoľvek – bude to čaj, limonáda, alebo krém?

TOP informácie o rebarborovom prášku

  1. Kyslosť jej dodáva vysoké množstvo kyseliny jablčnej a šťaveľovej.
  2. V Amerike sa radí medzi ovocie, ale u nás patrí medzi zeleninu.
  3. Prášok ľahko farbí a nie je celkom rozpustný.
  4. K jedlu sa používajú iba stonky.
  5. Sezóna rebarbory ​​sú iba dva mesiace na jar, našu ale môžete mať po celý rok! 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

Prečo sme do balenia s ovocnými práškami pridali silikagel?

Prečo sme do balenia s ovocnými práškami pridali silikagel?

22.12.21 | 2121× prečítané | 5 minút

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 8660× prečítané | 4 minúty

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie Rebarbora lyofilizovaný prášek
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava prášek
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1090 kJ / 239 kcal
  • Tuky 1,9 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
  • Sacharidy 18,1 g
  • z toho cukry 15 g
  • Vláknina 42,5 g
  • Bielkoviny 8 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Ohodnotiť produkt zavrieť

Rebarbora lyofilizovaná prášok

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?