Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Rebarbora lyofilizovaná prášok

Sladká? Tak to pŕŕ! Moja kyslosť Ťa vyťahá za uši! Máš rád kyslé? Niet čo riešiť, určitě z nás budú kamoši!

  • 100% lyofilizované ovocie
  • kyslá chuť
  • zachované živiny

Vyberte balenie

Vaša cena

13,01 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

202 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Rebarbora lyofilizovaná prášok

Informácie o produkte

Rebarbora je asi najkyslejšia rastlina, ktorú poznáme. Takmer vždy ju nájdeme v kombinácii s cukrom v podobe koláčov, marmelád, sirupov alebo limonád. Je tiež zdrojom antioxidantov a obsahuje vysoké množstvo vlákniny. U nás nájdete rebarboru sušenú mrazom, vďaka ktorému si zachovala chuť, vôňu a nutričné ​​látky. Nápaditosti sa medze nekladú, tak si primiešajte prášok kamkoľvek – bude to čaj, limonáda, alebo krém?

TOP informácie o rebarborovom prášku

  1. Kyslosť jej dodáva vysoké množstvo kyseliny jablčnej a šťaveľovej.
  2. V Amerike sa radí medzi ovocie, ale u nás patrí medzi zeleninu.
  3. Prášok ľahko farbí a nie je celkom rozpustný.
  4. K jedlu sa používajú iba stonky.
  5. Sezóna rebarbory ​​sú iba dva mesiace na jar, našu ale môžete mať po celý rok! 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 1628× prečítané | 4 minúty

Základné špecifikácie
  • Zloženie Rebarbora lyofilizovaný prášek. Obsahuje vysoušecí sáček, nekonzumujte.
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava prášek
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1090 kJ / 239 kcal
  • Tuky 1,9 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
  • Sacharidy 18,1 g
  • z toho cukry 15 g
  • Vláknina 42,5 g
  • Bielkoviny 8 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Rebarbora lyofilizovaná prášok

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?