Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Rozmarín lyofilizovaný kúsky

Do šalátu, omáčky, cestovín, proste so mnou môžeš experimentovať! Mám krásnu farbu a spolu s výraznou arómou vyniknem pri príprave jedla aj pri zdobení! V lete limonáda, v zime čaj, voniam celý rok!

  • 100% mrazom sušená bylinka
  • poctivá chuť rozmarínu bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

6,63 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

19 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Rozmarín lyofilizovaný kúsky

Informácie o produkte

Rozmarín je surovina, na ktorú by bol hriech zabudnúť pri varení nielen stredomorských pokrmov. Vďaka svojej výraznej vôni si skvele rozumie napríklad s pečenými zemiakmi, zeleninou, rybami, hydinou alebo cestovinami. A ak ste fanúšikmi domáceho bylinkového masla, pridajte do neho pár lístkov rozmarínu a prevoňajte svoje jedlá! A ak radi experimentujete, skúste si rozmarínom vylepšiť obyčajný gin & tonic – verte, že budete príjemne prekvapení.

TOP Informácie o rozmarínu

  1. Latinský názov sa dá tiež preložiť ako „morská rosa“ – ros a marinus.
  2. Odstraňuje pocit únavy a pôsobí močopudne.
  3. Prírodné ochucovadlo.
  4. Rozmarín je trvalo zelená, husto vetvená rastlina dorastajúca až dvoch metrov.
  5. Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Cviklový krém

Cviklový krém

24.06.21 | 289× prečítané

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 2050× prečítané | 5 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie rozmarýn lyofilizovaný
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky rozmarýnu
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Rozmarín
  • Spracovanie Kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1700 kJ / 400 kcal
  • Tuky 16 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 2,9 g
  • Sacharidy 49 g
  • z toho cukry 48 g
  • Vláknina 18 g
  • Bielkoviny 5 g
  • Soľ 0,13 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Rozmarín lyofilizovaný kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?