Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Šalátová zmes lyofilizovaná

Som vraj určený do šalátu, zálievky alebo cestovín. Ale nenechaj sa obmedziť a pokojne so mnou experimentuj aj inde! Uhádneš, čo všetko skrývam? Rozmarín, tymian, oregano, bazalku, kôpor a majoránku! Mňam!

  • 100% mrazom sušená bylinka
  • poctivá chuť byliniek bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachováva živiny, aróma a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,78 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

49 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Šalátová zmes lyofilizovaná

Informácie o produkte

Ako názov napovedá, zmes je skvelá v šalátoch, kde zvýrazní chuť zeleniny i mäsa, ale rozhodne sa nestratí ani v omáčke. A s morskými plodmi si tiež náramne rozumejú.  Rozmarín s tymiánom dodajú štipku koreneného aróma, majoránka pridá sladkú vôňu, bazalka s oreganem sa pripojí so svojimi jemnými podtónmi a kôpor celej zmesi dodá jedinečnosť.

TOP Informácie o šalátovej zmesi

  1. Zmes neobsahuje soľ.
  2. Funguje ako prírodné ochucovadlo.
  3. Takmer polovica vypestovaného kôpru ide na výrobu oleja.
  4. Bylinky si zachovali svoju chuť aj výživové hodnoty.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu. 

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie bylinky lyofilizované (rozmarýn, tymián, oregano, bazalka, kopr, majoránka)
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky bylinek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Bazalka, Oregano, Rozmarín, Kôpor, Tymián, Majoránka
  • Spracovanie Kúsky
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Šalátová zmes lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?