Smoothie lyofilizované štvorčeky banán
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Smoothie lyofilizované štvorčeky banán
Informácie a výživové hodnoty
Niekto si rád zahryzne do čerstvého ovocia, iný má zas radšej tekuté smoothiečka. My sme našli zlatú strednú cestu, chrumkavé banánové smoothie štvorčeky, ktoré môžete aj zjesť, nielen piť! Štvorčeky sú vyrábané z ovocného pyré, ktoré neobsahuje pridaný cukor alebo iné aditíva. Nášmu francúzskemu dodávateľovi sa podarilo pyré zlyofilizovať tak, že sú výsledné štvorčeky úplne bez vody a zároveň krásne napenené. Na jazyku sa Vám tak rozplynie dokonalá koncentrovaná banánová chuť. Keďže je ovocie bez pridaného cukru, je taktiež vhodnou zdravou sladkosťou pre Vaše malé ratolesti
5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli
- vitamíny a minerálne látky ovocia sú zachované
- chutí ako banánovo-ovocný piškót
- príjemná chrumkavá konzistencia ktorá sa na jazyku jemne rozplýva
- bez prídavku cukru alebo iných aditív
- smoothie štvorčeky sa skladujú pri izbovej teplote, kde vydržia dlhšie ako čerstvé ovocie
Zloženie | banánové pyré, mango pyré, maracujový džús/pyré |
Krajina pôvodu | Francúzsko |
Trvanlivosť | 3-8 mesiacov |
Balenie | znovuuzatvárateľné ZIP vrecko |
Typ sušenia | sušenie mrazom vo vákuu |
Veľkosť | nešpecifikované |
Úprava | lyofilizované smoothie kúsky |
Obchodná trieda | prémiová kvalita |
Odroda | nešpecifikované |
"Smoothie štvorčeky som zaradil do predaja, pretože nám chýbal produkt, ktorý evokuje niečo, čo je na prvý pohľad škodlivé, avšak v skutočnosti zdravé a prírodné. Spoliehame na francúzskeho výrobcu a na kvalitné vstupné suroviny, ktoré používa. Jednotlivé štvorčeky sú vyrobené z ovocného pyré, ktoré sa v danom pomere namieša v špeciálnom stroji a nechá sa napeniť. Vďaka tomu je výsledný produkt krehký a rozpúšťa sa v ústach. Využitím čistého pyré nájdete v každom kúsku koncentrovanú chuť, ktorá sa vďaka rýchlej sublimácii vody (odparení vody) ešte zvýrazní. Môžete si tak užiť 100% ovocnú chuť v každom jednom štvorčeku.”
Ako sa smoothie suší mrazom?
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstvá (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa pyré varilo pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr poriadna pripálenina, ako krásne nadýchané banánové štvorčeky.
Použitie
- zdravé maškrtenie
- do ovsených kaší
- vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
- príprava a zdobenie dezertov
- vhodné pre malé ratolesti - bez cukru
Tip
Banánové smoothie nie je jediné smoothie, ktoré u nás nájdete! Čo také ríbezľové alebo jahodové? Alebo všetky dokopy v našom obľúbenom MYX Smoothie?
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energia | 1524 kJ / 362 kcal |
Tuky | 1,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,33 g |
Sacharidy | 76,7 g |
z toho cukry | 69,1 g |
Vláknina | 9,2 g |
Bielkoviny | 4,4 g |
Soľ | 0 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Sodík | 15 mg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.