Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Spicy zmes lyofilizovaná

Poďme si to okoreniť! Milujete pikantné jedlá a exkluzívnu chuť? Uhádnete, čo všetko obsahujem? Červenú papriku, chilli papričky, čierne korenie, cesnak, majoránku, petržlenovú vňať a oregano!

  • 100% mrazom sušené bylinky a korenie
  • poctivá chuť byliniek bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny, aróma a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,79 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

32 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Spicy směs lyofilizovaná

Informácie o produkte

Potešíme všetkých priaznivcov pálivých chutí. Spicy zmes zaujme vzhľadom, výraznou arómou a neodolateľne pikantnou chuťou, ktorú jej dodávajú chilli papričky, dávka čierneho korenia a ceskaku. Pre zjemnenie zmes obsahuje tiež majoránku, oregano, petržlenovú nať a červenú papriku, ktorá okrem skvelej chuti vyniká aj svojou sýtou farbou. Ak sa chystáte pripravovať steak, troška spicy zmesi vám ho premení v jedinečný pokrm, ktorým oslníte každú návštevu.

TOP Informácie o spicy zmesi

  1. Zmes neobsahuje soľ.
  2. Funguje ako prírodné ochucovadlo.
  3. Pálenie papričiek spôsobuje prírodný alkaloid zvaný kapsaicín.
  4. Bylinky si zachovali svoju chuť aj výživové hodnoty.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 2049× prečítané | 5 minut

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 744× prečítané | 4 minuty

Základné špecifikácie
  • Zloženie bylinky a koření lyofilizované (červená paprika, chilli papričky, pepř, česnek, majoránka, petrželová nať, oregano)
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky bylinek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Cesnak, Petržlen, Paprika, Oregano, Chilli, Majoránka, Čierne korenie
  • Spracovanie Kúsky

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Spicy zmes lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?