Syrové makaróny

od €7,03 od €5,86 bez DPH

Zvoľte variant

Stačí nás zaliať vodou a behom chvíľky sme ako čerstvé! Uvarili nás, následne lyofilizovali a zabalili do plechovky. Vďaka tomuto procesu máme trvanlivosť, ktorú nám môžu ostatné cestoviny len závidieť.

          • vhodné pre vegetariánov
          • pokrm si môžete pripraviť kedykoľvek a kdekoľvek behom pár minút
          • vrecko obsahuje jednu porciu a plechovka až 10 porcií

Detailné informácie

100g
Skladom
€7,03
€5,86 bez DPH
1000g
Skladom
€41,29
€34,41 bez DPH

Podrobný popis

Syrové makaróny

Informácie a výživové hodnoty

Na omáčku sa používajú tri rôzne syry, aby vytvorili fantasticky lahodný pokrm. Kombinuje sa cheddar, mozzarella a leicestershire, ktoré vytvárajú nádherne bohatú kombináciu k dokonalému doplneniu bežných cestovín. Príprava je neuveriteľne jednoduchá: stačí pridať vriacu vodu (155 ml na 100 g) a počkať. Vďaka obsiahnutým sacharidom a bielkovinám je to všestranný pokrm, ktorý si môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Vrecká vydržia až 7 rokov a trvanlivosť plechovky je neuveriteľných 25 rokov! Je to teda fantastické jedlo pre toho, kto sa chce zásobiť potravinami alebo sa len uistiť, že je pripravený na akúkoľvek situáciu. Každé jedlo sa pred lyofilizáciou varí, čo pomáha znižovať celkovú hmotnosť a uľahčuje skladovanie potravín. Ideálne pre tých, ktorí chcú zabezpečiť, aby mali v každej situácii prístup k výdatnému jedlu. Vrecko obsahuje jednu porciu a plechovka až 10 porcií. Balenie je znovu uzatvárateľné, takže sa po otvorení nemusíte báť, že sa obsah rýchlo skazí.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácii zachované.
  2. Vhodné pre vegetariánov.
  3. Obsahuje tri druhy syra.
  4. Produkt je v znovuuzatvárateľnom balení.
  5. Vrecko zasýti jedného človeka, plechovka až desať.

 

Základná špecifikácia
Zloženie pšeničné cestoviny (34%), syrová omáčka (66%) (plnotučné mlieko, smotana), cibuľa nakrájaná na kocky, strúhaný syr červený Leicester, strúhaný Cheddar, strúhaný syr Mozzarella, repkový olej, kukuričná múka, soľ, biele korenie
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
Krajina pôvodu Veľká Británia
Trvanlivosť 7 rokov od dátumu výroby
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie znovuuzatvárateľné vrecko / plechovka
Veľkosť 100 g / 1000 g
Úprava nešpecifikované
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.

 

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

 

Tip

Vyskúšajte si k cestovinám pridať aj mrazom sušenú zeleninu.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2246 kJ / 536 kcal
Tuky 34 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 4,6 g
Vláknina 2 g
Bielkoviny 20 g
Soľ 1,9 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: