Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Talianska zmes lyofilizovaná

Cítiš tú vôňu Talianska? Za to môžem ja! Do šalátu, omáčky, cestovín... so mnou vykúzliš jedlo, akoby ho pripravoval Talian. Obsahujem rozmarín, tymian, oregano a bazalku, takže sa nemusíš báť, že by si jedlo presolil!

  • 100% mrazom sušená bylinka 
  • poctivá chuť byliniek bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny, aróma a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,78 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

55 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Talianská zmes lyofilizovaná

Informácie o produkte

Chystáte sa piecť domácu pizzu alebo máte chuť na cestoviny? Potom je naša zmes priamo pre vás. Obsahuje korenie, ktoré by v pravej stredomorskej kuchyni rozhodne nemalo chýbať. Výraznú arómu, ktorá vás omámi okamžite po otvorení krabičky, a príjemná chuť sa nestratí ani pri príprave bravčového alebo hydinového mäsa. A ak zmes pridáte do omáčky, skvele podčiarkne jej chuť.

TOP informácie o talianskej zmesi korení

  1. Zmes neobsahuje soľ.
  2. Funguje ako prírodné ochucovadlo.
  3. Rozmarín je zelená, husto vetvená rastlina dorastajúca až dvoch metrov.
  4. Bylinky si lyofilizáciou zachovali svoju chuť aj výživové hodnoty.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazí pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 3764× prečítané | 5 minút

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 767× prečítané | 7 minút

Základné špecifikácie
  • Zloženie bylinky lyofilizované (rozmarýn, tymián, oregano, bazalka)
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky bylinek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Bazalka, Oregano, Rozmarín, Tymián
  • Spracovanie Kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1100 kJ / 210 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 37 g
  • z toho cukry 2 g
  • Vláknina 22 g
  • Bielkoviny 23 g
  • Soľ 0 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Talianska zmes lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?