Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Tvarôžky lyofilizované prášok

Mrazom sušené tvarôžky? No jasné, sme to my, čo tak pozeráš? Rozdrvil nás na prášok, takže si nás môžeš primiešať do každého jedla, alebo napáliť kamaráta! Budeš pozerať, aké sme silné, dokonca aj v prášku!

  • vyskúšajte nás aj v celku – lyofilizované tvarôžky
  • produkt plný bielkovín s minimom sacharidov a tukov
  • bez pridania farieb, aromatických látok a stabilizátorov

Vyberte balenie

Vaša cena

12,37 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

79 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Tvarôžky lyofilizované prášok

Informácie o produkte

Ak ste fanúšikom olomouckých tvarôžkov, musíte vyskúšať aj tie lyofilizované. A čo viac? Máme ich pre vás pripravené aj ako prášok, pre rýchle a ľahké použitie. Lyofilizáciou sa síce vôňa zachová, ale bude obšťastňovať už iba Váš nos, nie celú miestnosť naokolo. Prášok má výraznú, unikátnu a pikantnú príchuť, presne ako lyofilizovaný originál. Vďaka svojim nutričným hodnotám sa tvarôžky radia na prvé miesto medzi syrmi – plné bielkovín s minimom sacharidov a tukov. Sú vyrábané podľa tradičnej českej receptúry v meste Loštice. Ich jedinečná vôňa a chuť je spôsobená rozkladaním bielkoviny počas zrenia.

TOP informácie o tvarôžkoch

  1. 100 g lyofilizovaného produktu = 280 g čerstvých tvarôžkov.
  2. Nepoužívajú sa geneticky modifikované suroviny.
  3. Vyrobené aj lyofilizované v Českej republike.
  4. Bez pridania syridiel, farieb, aromatických látok a stabilizátorov.
  5. Obsahujú plnohodnotné bielkoviny a vápnik.

Ako sa tvarôžky sušia?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ďalej sa tvarôžky pomelú na jemný prášok.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 3764× prečítané | 5 minút

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 767× prečítané | 7 minút

Základné špecifikácie
  • Zloženie tvaroh, jedlá sůl max 5,5 %, mlékařská kultura, sekvestrant uhličitan sodný, stabilizátor uhličitan vápenatý
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava prášek
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Tvarôžky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1589 kJ / 380 kcal
  • Tuky 2,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7 g
  • Sacharidy 3,9 g
  • z toho cukry 3,9 g
  • Bielkoviny 84 g
  • Soľ 13,2 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Tvarôžky lyofilizované prášok

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?