10% zľava na Čokoládovky! 😍 kód: COKOLADOVKY10

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

-20 %
Kód: 0605

Tvarôžky lyofilizované prášok

Mrazom sušené tvarôžky? No jasné, sme to my, čo tak pozeráš? Rozdrvil nás na prášok, takže si nás môžeš primiešať do každého jedla, alebo napáliť kamaráta! Budeš pozerať, aké sme silné, dokonca aj v prášku!

  • produkt plný bielkovín s minimom sacharidov a tukov
  • bez pridania farieb, aromatických látok a stabilizátorov
  • ideálny na domáce nátierky alebo dipy

Vyberte balenie

Vaša cena

10,69 €

Tovar môžete mať už 12. 6.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

103 ks skladom

SPS - ParcelShop 3,78 € 12. 6.
PPL - Slovensko 4,96 € 12. 6.
Zásielkovňa 3,47 € 12. 6.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,22 € 12. 6.

Tvarôžky lyofilizované prášok

Informácie o produkte

Ak ste fanúšikom olomouckých tvarôžkov, musíte vyskúšať aj tie lyofilizované. A čo viac? Máme ich pre vás pripravené aj ako prášok, pre rýchle a ľahké použitie. Lyofilizáciou sa síce vôňa zachová, ale bude obšťastňovať už iba Váš nos, nie celú miestnosť naokolo. Prášok má výraznú, unikátnu a pikantnú príchuť, presne ako lyofilizovaný originál. Vďaka svojim nutričným hodnotám sa tvarôžky radia na prvé miesto medzi syrmi – plné bielkovín s minimom sacharidov a tukov. Sú vyrábané podľa tradičnej českej receptúry v meste Loštice. Ich jedinečná vôňa a chuť je spôsobená rozkladaním bielkoviny počas zrenia.

TOP informácie o tvarôžkoch

  1. 100 g lyofilizovaného produktu = 280 g čerstvých tvarôžkov.
  2. Nepoužívajú sa geneticky modifikované suroviny.
  3. Vyrobené aj lyofilizované v Českej republike.
  4. Bez pridania syridiel, farieb, aromatických látok a stabilizátorov.
  5. Obsahujú plnohodnotné bielkoviny a vápnik.

Ako sa tvarôžky sušia?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ďalej sa tvarôžky pomelú na jemný prášok.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 14521× prečítané | 5 minút

Prečo jesť mrazom sušené ovocie?

Prečo jesť mrazom sušené ovocie?

15.03.21 | 6769× prečítané | 7 minút

Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu
  • Zloženie tvaroh, jedlá soľ max 5,5 %, mliekarenská kultúra, sekvestrant uhličitan sodný, stabilizátor uhličitan vápenatý
  • Surovina Tvarôžky
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
  • Úprava prášok
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1589 kJ / 380 kcal
  • Tuky 2,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7 g
  • Sacharidy 3,9 g
  • z toho cukry 3,9 g
  • Bielkoviny 84 g
  • Soľ 13,2 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z 0 udelených hodnotení.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?