Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Tvarôžky lyofilizované venčeky

S nami si konečne budeš môcť dopriať svoje obľúbené tvarôžky bez výčitiek a znepokojených pohľadov prísediacich. Sme totiž sušené mrazom, ktorý z nás odstránil vodu a tiež zjemnil náš výrazný odér. Naša chuť však ostala nedotknutá. 

  • pozrite, máme ich aj ako prášok
  • produkt plný bielkovín s minimom sacharidov a tukov
  • bez pridania farieb, aromatických látok a stabilizátorov

Vyberte balenie

Vaša cena

12,57 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

139 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Tvarôžky lyofilizované venčeky

Informácie o produkte

Už Vás viac nikto nebude napomínať, aby ste si tvarôžky kvôli ich špecifickej vôni rozbalili, až keď budete sami. Lyofilizáciou si síce vôňu zanechajú, ale už budú obšťastňovať iba Váš nos, a nie celú miestnosť naokolo. Majú výraznú, unikátnu a pikantnú chuť a povrch so zlatožltým povlakom. Sú mierne tvrdé, no za to extrémne chrumkavé. Vďaka svojim nutričným hodnotám sa radia na prvé miesto medzi syrmi – plné bielkovín s minimom sacharidov a tukov. Sú vyrábané podľa tradičnej českej receptúry v meste Loštice. Ich jedinečná vôňa a chuť je spôsobená rozkladaním bielkovín počas zrenia.

TOP informácie o tvarôžkoch

  1. 100 g lyofilizovaného produktu = 280 g čerstvých tvarôžkov.
  2. Nepoužívajú sa geneticky modifikované suroviny.
  3. Vyrobené aj lyofilizované v Českej republike.
  4. Bez pridania syridiel, farieb, aromatických látok a stabilizátorov.
  5. Obsahujú plnohodnotné bielkoviny a vápnik.

Ako sa tvarôžky sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. 

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 2047× prečítané | 5 minut

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 413× prečítané | 7 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie tvaroh, jedlá sůl max 5,5 %, mlékařská kultura, sekvestrant uhličitan sodný, stabilizátor uhličitan vápenatý
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava věnečky
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Tvarôžky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1589 kJ / 380 kcal
  • Tuky 2,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7 g
  • Sacharidy 3,9 g
  • z toho cukry 3,9 g
  • Bielkoviny 84 g
  • Soľ 13,2 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Tvarôžky lyofilizované venčeky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?