Vanilková pasta BOURBON Nielsen-Massey

od €32,91 od €27,43 bez DPH

Zvoľte variant

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A čo tak vyskúšať mňa - vanilkovú pastu? Budem tou poslednou dokonalou bodkou v každom tvojom koláči, zákusku a cukrovinke.

          • jedna z najlepších vaniliek
          • 1 čl pasty = 1 čl extraktu = 1 vanilkový struk
          • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Detailné informácie

118ml
Skladom
€32,91
€27,43 bez DPH
500ml
Skladom
€104,62
€87,18 bez DPH

Podrobný popis

Vanilková pasta BOURBON Nielsen-Massey

Informácie a výživové hodnoty 

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, nakoľko sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenia. Vanilková pasta je vyrobená z extraktu z bourbonskej vanilky a jej zrniečok. Narozdiel od extraktu teda vanilku obsiahnutými zrniečkami aspoň trochu konzistenčne pripomína. Pasta je pripravená na rýchle, ľahké a efektívne použitie. Konzistencia pasty je tekutá, no oveľa hustejšia ako extrakt. Značka Nielsen-Massey vyrába pastu podľa tradičnej rodinnej receptúry už viac ako 100 rokov. Táto surovina nie je nijako geneticky upravovaná, je bezlepková a navyše v kosher kvalite.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. 1 pl pasty = 1 pl extraktu = 1 vanilkový struk
  2. kvalitná BOURBON vanilka
  3. vyrábané podľa tradičnej receptúry
  4. okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok
  5. harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie

 

Základná špecifikácia
Zloženie cukor, voda, vanilkový extrakt, vanilkové lusky, tragant guma
Krajina pôvodu Holandsko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie sklenená nádoba
Veľkosť nešpecifikované
Úprava pasta
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Pôvodne vanilka pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý pritom používa iný spôsob sušenia a druh, takže aj chuť je zakaždým odlišná - na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti krásne kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Lusky zo zmienených krajín sú tie najdrahšie a najlepšie.

 

Použitie

  • do smoothies, rôznych marinád
  • do jogurtov, pudingov, müsli
  • príprava zmrzliny
  • príprava dezertov, koláčov, krémov
  • do alko a nealko nápojov, vína, čaju

 

Tip

Ak sa chystáte piecť, určite vyskúšajte aj náš vanilkový trstinový cukor alebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasýtené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bielkoviny  g
Soľ  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Dodatočné parametre

Kategória: Vanilkové produkty
Záruka: 6 měsíců

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: