Vanilková pasta Nielsen-Massey

€20,12 €16,77 bez DPH

Zvoľte variant

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A čo takto vyskúšať mňa vanilkovú pastu? Chcela by som to byť ja, kto privedie Tvoj koláč, zákusok či horký nápoj k dokonalosti. 

          • jedna z najlepších vaniliek
          • 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk
          • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Detailné informácie

60ml
Skladom
€20,12
€16,77 bez DPH

Podrobný popis

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Informácie a výživové hodnoty 

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, pretože sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenie. Vanilková pasta je vyrobená z extraktu z bourbonskej vanilky a jej zrniečok. Konzistencia pasty je teda oveľa podobnejšia samotnej vanilke než tekutému extraktu. Pasta je tiež tekutá, ale citeľne hustejšia. Je pripravená na rýchle, jednoduché a efektívne použitie. Značka Nielsen-Massey vyrába pastu podľa tradičnej rodinnej receptúry už viac ako 100 rokov. Táto surovina nie je nijako geneticky upravovaná, je bezlepková a navyše v kosher kvalite.

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk.
  2. Pasta je vyorbená z kvalitnej BOURBON vanilky.
  3. Vyrábané podľa tradičnej receptúry.
  4. Okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok.
  5. Harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie.

Základná špecifikácia
Zloženie cukor, voda, vanilkový extrakt, vanilkové lusky, tragant guma
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím.
Krajina pôvodu USA
Trvanlivosť 38 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s vlhkosťou vzduchu do 70 %,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie sklenená nádoba
Veľkosť nešpecifikované
Úprava pasta
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť – na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie.

 

Tip

Ak sa chystáte piecť, určite vyskúšajte aj náš vanilkový trstinový cukor alebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasýtené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bielkoviny  g
Soľ  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: