Vanilková pasta Nielsen-Massey

od €7,14 od €5,95 bez DPH

Zvoľte variant

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A čo tak vyskúšať mňa - vanilkovú pastu? Chcem byť tou poslednou dokonalou bodkou v každom Tvojom koláči, zákusku či horúcom nápoji.

          • jedna z najlepších vaniliek
          • 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk
          • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Detailné informácie

60ml
Skladom
€7,14
€5,95 bez DPH
500ml
Skladom
€106,64
€88,87 bez DPH

Podrobný popis

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Informácie a výživové hodnoty 

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, nakoľko sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenia. Vanilková pasta je vyrobená z extraktu z bourbonskej vanilky a jej zrniečok. Konzistencia pasty je teda oveľa podobnejšia samotnej vanilke ako tekutý extrakt. Pasta je taktiež tekutá, no citeľne hustejšia. Pasta je pripravená na rýchle, ľahké a efektívne použitie. Značka Nielsen-Massey vyrába pastu podľa tradičnej rodinnej receptúry už viac ako 100 rokov. Táto surovina nie je nijako geneticky upravovaná, je bezlepková a navyše v kosher kvalite.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk
  2. kvalitná BOURBON vanilka
  3. vyrábané podľa tradičnej receptúry
  4. okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok
  5. harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie

 

Základná špecifikácia
Zloženie cukor, voda, vanilkový extrakt, vanilkové lusky, tragant guma
Krajina pôvodu USA
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie sklenená nádoba
Veľkosť nešpecifikované
Úprava pasta
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť - na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie.

 

Použitie

  • do smoothies, rôznych marinád
  • do jogurtov, pudingov, müsli
  • príprava zmrzliny
  • príprava dezertov, koláčov, krémov
  • do alko a nealko nápojov, vína, čaju

 

Tip

Ak sa chystáte piecť, určite vyskúšajte aj náš vanilkový trstinový cukor alebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasýtené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bielkoviny  g
Soľ  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: