Vanilkové lusky z Papua-Nová Guinea

od €10,90 od €9,08 bez DPH

Zvoľte variantu

Detailné informácie

2 ks
Skladom
€10,90
€9,08 bez DPH
10 ks
Skladom
€37,52
€31,27 bez DPH

Podrobný popis

Vanilkové lusky z Papua-Nová Guinea

Informácie a výživové hodnoty 

 

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. vysoký obsah vanilínu
  2. dlhšie lusky s vysokým obsahom zrniečok (drene)
  3. okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok
  4. harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% prírodné vanilkové lusky
Krajina pôvodu Nová Guinea
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie  
Veľkosť nešpecifikované
Úprava celé lusky
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť - na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie

 

Použitie

  • výroba vanilkového cukru alebo extraktu
  • do jogurtov, pudingov, müsli
  • príprava zmrzliny
  • príprava dezertov, koláčov, krémov
  • do smoothies, alko a nealko nápojov, vína, čaju

 

Tip

Ak sa chystáte piecť, určite vyskúšajte aj náš vanilkový trstinový cukor alebo vanilkový extrakt.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1138 kJ / 370 kcal
Tuky 11 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 63 g
z toho cukry 0,1 g
Vláknina 49 g
Bielkoviny 0,6 g
Soľ 0,25 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: