Vanilkový prášok z Madagaskaru

€29,29 €24,41 bez DPH

Zvoľte variant

Nemáš čas doma vyrábať vanilkový prášok? Som pripravený pre teba, potrpím si na kvalite, nie ako moje kamošky zo supermarketov. Budem dokonalou bodkou v každom tvojom koláči, zákusku a cukrovinke.

          • 100% prášok z vanilkových luskov
          • prémiová kvalita
          • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Detailné informácie

20g
Vypredané
€29,29
€24,41 bez DPH

Podrobný popis

Vanilkový prášok z Madagaskaru

Informácie a výživové hodnoty 

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, nakoľko sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenia. Vanilka pochádza z Madagaskaru a tak niet pochýb o jej kvalite. Zrniečka sa vyberú a lusky sa ďalej spracovávajú, až kým z nich nevznikne vanilkový prášok, ktorý je pripravený na rýchle, ľahké a efektívne použitie. O pravú vanilkovú chuť a arómu sme prášok počas spracovania neobrali.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. je bezlepková, vhodná pre vegánov
  2. kvalitná vanilka z Madagaskaru
  3. vyrobené zo 100% vanilkových luskov
  4. okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok
  5. harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% prášok z vanilkových luskov
Krajina pôvodu Madagaskar
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie sklenený pohár
Veľkosť 20 g
Úprava prášok
Obchodná trieda prémiová kvalita
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Pôvodne vanilka pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý pritom používa iný spôsob sušenia a druh, takže aj chuť je vždy iná - na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti že vraj kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Lusky z týchto krajín sú aj tie najdrahšie. 

 

Použitie

  • do smoothies, rôznych marinád
  • do jogurtov, pudingov, müsli
  • príprava zmrzliny
  • príprava dezertov, koláčov, krémov
  • do alko a nealko nápojov, vína, čaju

 

Tip

Ak sa chystáte piecť, určite vyskúšajte aj náš vanilkový trstinový cukor alebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasýtené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bielkoviny  g
Soľ  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: