Vanilkový púder Nielsen-Massey

€44,53 €37,11 bez DPH

Zvoľte variant

Keď sa im náhodou moje lusky nepáčia, tak z nich spravia púder. To ale nevadí, pretože to znamená, že som ihneď pripravená na použitie. A svoju arómu si aj tak zachovávam tak čo. Jednoducho ma vyskúšaj!

          • púder z vanilkových luskov
          • prémiová kvalita
          • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Detailné informácie

70g
Skladom
€44,53
€37,11 bez DPH

Podrobný popis

Vanilkový púder Nielsen-Massey

Informácie a výživové hodnoty 

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, nakoľko sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenia. Bourbon vanilka pochádza z Madagaskaru a tak niet pochýb o jej kvalite. Púder je pripravený na rýchle, ľahké a efektívne použitie. Avšak o pravú vanilkovú chuť a arómu púder počas spracovania neobrali. Značka Nielsen-Massey vyrába vanilkové produkty podľa tradičnej rodinnej receptúry už viac ako 100 rokov.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. prémiová kvalita
  2. kvalitná BOURBON vanilka z Madagaskaru
  3. tradičná rodinná receptúra
  4. okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok
  5. harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie

 

Základná špecifikácia
Zloženie maltodextrín, vanilkový extrakt
Krajina pôvodu Holandsko
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie plastová nádoba
Veľkosť nešpecifikované
Úprava púder
Obchodná trieda prémiová kvalita
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť - na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie

 

Použitie

  • do smoothies, rôznych marinád
  • do jogurtov, pudingov, müsli
  • príprava zmrzliny
  • príprava dezertov, koláčov, krémov
  • do alko a nealko nápojov, vína, čaju

 

Tip

Ak sa chystáte piecť, určite vyskúšajte aj náš vanilkový trstinový cukor alebo vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasýtené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bielkoviny  g
Soľ  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: