Vanilkový trstinový cukor

€13,17 €10,98 bez DPH

Zvoľte variant

Som poctivý vanilkový trstinový, teší ma! Budem poslednou dokonalou bodkou v každom koláči, zákusku a cukrovinke, ale prevoniam aj ovsenú kašu alebo krém do torty. Karamelový tón mi dodáva zaujímavosť!

          • z kvalitného trstinového cukru
          • nepostrádateľný do pečiva, koláčov a dezertov
          • vyrobený z kvalitnej vanilky z Madagaskaru

Detailné informácie

80g
Vypredané
€13,17
€10,98 bez DPH

Podrobný popis

Vanilkový trstinový cukor

Informácie a výživové hodnoty 

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, nakoľko sa to všetko robí ručne. Aj z tohto dôvodu patrí medzi najdrahšie korenia. Chcete spoznať pravú silu vanilky? Tak vyskúšajte tento cukor, z kvalitnej madagaskarskej vanilky a z trstinového cukru. Náhrady so syntetickým vanilínom už nebudete chcieť ani vidieť, ten rozdiel je neporovnateľný. Vanilkový cukor dodá jedlu aj dezertom tú pravú arómu a tiež sladkú chuť.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. Produkt obsahuje trstinový cukor.
  2. Kvalitné vanilka z Madagaskaru dodáva cukru jedinečnú chuť.
  3. Bola použitá pravá vanilka, nie syntetický vanilín.
  4. Okrem prírodného vanilínu obsahuje pravá vanilka až 200 ďalších aromatických látok.
  5. Harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie.

 

Základná špecifikácia
Zloženie vanilka Madagaskar, trstinový cukor, oxid kremičitý
Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím.
Krajina pôvodu Madagaskar
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu,
chráňte pred priamym slnečným žiarením
Balenie sklenený pohár
Veľkosť nešpecifikované
Úprava cukor
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 

 

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť - na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie. 

 

Tip

Ak sa chystáte piecť, určite vyskúšajte aj náš vanilkový extrakt alebo samotné vanilkové lusky z Madagaskaru.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1700 kJ / 406,3 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 99,9 g
z toho cukry 99,9 g
Vláknina 0 g
Bielkoviny 0,01 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: