Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Višne lyofilizované

Nemusíš čakať na teplo, alebo pre nás chodiť ďaleko. Už žiadne trápenie s vyberaním kôstok, našu prirodzene sladko-kyslú chuť si môžeš začať užívať hneď, stačí si zájsť do Světa plodů!

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • chrumkavá konzistencia bez jedinej kôstky
  • prirodzene sladká chuť s kyselkavým tónom, bez kôstok

Vyberte balenie

Vaša cena

5,32 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

9 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Višne lyofilizované

Informácie o produkte

Síce kvôli trpkej chuti nie sú až tak populárne, no určite by sme na višne nemali úplne zabudnúť. Na telo majú mnoho pozitívnych účinkov, ako napríklad, že pôsobia protizápalovo, zlepšujú funkčnosť srdca, bránia vzniku chudokrvnosti. Taktiež majú schopnosť naviazať na seba škodlivé látky, ktoré sa potom z tela ľahšie vylučujú. Takto pomáhajú čistiť krv, obličky a pečeň. Aj keď višňa patrí skôr medzi sezónne ovocie, vďaka nám si na nich môžete pochutiť počas celého roka. Nechali sme ich pre vás lyofilizovať, čo je šetrná technológia sušenia mrazom, kedy sa zo suroviny odparí voda, no živiny, chuť a vzhľad ostávajú rovnaké, a to aj bez použitia cukru a iných aditív.

TOP informácie o lyofilizovaných višniach

  1. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácií zachované.
  2. Bez cukru a aditív, bez fytohormónov a chemických postrekov.
  3. Sú nízkokalorické.
  4. Obsahujú vitamíny B a C, majú vysoký obsah jódu, vápnika, železa a draslíka.
  5. Podporujú imunitný systém, čistia telo, bránia vzniku málokrvnosti.

Ako sa višne sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa višne varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako kúsky višní.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 2049× prečítané | 5 minut

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 413× prečítané | 7 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie višně lyofilizované celé
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava celé kousky
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina višňa
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1481 kJ / 351 kcal
  • Tuky 3,2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g
  • Sacharidy 63,1 g
  • z toho cukry 63,1 g
  • Vláknina 6,6 g
  • Bielkoviny 5,7 g
  • Soľ 0,03 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Višne lyofilizované

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?