Višne lyofilizované (mrazom sušené)

od €5,33 od €4,44 bez DPH

Zvoľte variant

Nemusíš čakať na teplo, alebo pre nás chodiť ďaleko. Už žiadne trápenie s vyberaním kôstok, našu prirodzene sladko-kyslú chuť si môžeš začať užívať hneď, stačí si zájsť do Světa plodů!

          • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
          • chrumkavá konzistencia bez jedinej kôstky
          • prirodzene sladká chuť s kyselkavým tónom, bez kôstok

Detailné informácie

100g
Skladom
€5,33
€4,44 bez DPH
300g (3x100g)
Skladom
€14,37
€11,98 bez DPH
500g
Skladom
€23,63
€19,69 bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladom
€67,80
€56,50 bez DPH

Podrobný popis

Višne lyofilizované (mrazom sušené)

Informácie a výživové hodnoty

Síce kvôli trpkej chuti nie sú až tak populárne, no určite by sme na višne nemali úplne zabudnúť. Na telo majú mnoho pozitívnych účinkov, ako napríklad, že pôsobia protizápalovo, zlepšujú funkčnosť srdca, bránia vzniku chudokrvnosti. Taktiež majú schopnosť naviazať na seba škodlivé látky, ktoré sa potom z tela ľahšie vylučujú. Takto pomáhajú čistiť krv, obličky a pečeň. Aj keď višňa patrí skôr medzi sezónne ovocie, vďaka nám si na nich môžete pochutiť počas celého roka. Nechali sme ich pre Vás lyofilizovať, čo je šetrná technológia sušenia mrazom, kedy sa zo suroviny odparí voda, no živiny, chuť a vzhľad ostávajú rovnaké, a to aj bez použitia cukru a iných aditív.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú pri lyofilizácií zachované
  2. bez cukru a aditív, bez fytohormónov a chemických postrekov
  3. sú nízkokalorické
  4. obsahujú vitamíny B a C, majú vysoký obsah jódu, vápnika, železa a draslíka
  5. podporuje imunitný systém, čistia telo, bránia vzniku málokrvnosti

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% višne
Krajina pôvodu
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Typ sušenia sušenie mrazom vo vákuu 
Veľkosť nešpecifikované
Úprava celé kusy
Obchodná trieda prémiová kvalita
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa višne sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100°C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa višne varili pri 100°C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako kúsky višní.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do smoothies, ovsených kaší
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • do poliev či zmrzliny

 

Tip

Zabaľte si višne do produktívnej krabičky a môžete mať ich vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 1481kJ / 351 kcal
Tuky 3,2 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 63,1 g
z toho cukry 63,1 g
Vláknina 6,6 g
Bielkoviny 5,7 g
Soľ 0,3 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik mg
Železo mg
Horčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Višně lyofilizované (mrazem sušené) celé

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: