Vlašské orechy múka

€13,34 €11,12 bez DPH

Zvoľte variant

Je to otrava, mlieť "vlašáky" na vanilkové rožteky alebo karamelový rez, čo? Dobrá správa, od dnes už nemusíš! Už nás pre Teba namleli a to na krásne jemnú a voňavú múku.

          • oriešková múka ako zdravšia alternatíva klasickej múky
          • jemne mletá múka zo 100% vlašských orechov
          • vhodná pre bezlepkovú diétu

Detailné informácie

1kg
Vypredané
€13,34
€11,12 bez DPH

Podrobný popis

Vlašské orechy múka

Informácie a výživové hodnoty 

Vidíte tú krásnu hnedú farbu, ako sa prelína s tou krémovou? Nechali sme pre Vás najemno pomlieť vlašské orechy. Síce sú aj so šupkou, no múka je taká jemná, že si to ani nevšimnete. Vďaka šupke ostane múka plná typickej arómy aj chute a to je predsa ako stvorené na pečenie. Vieme, že nemáte čas na mletie orechov, a tak sme ich pripravili priamo pre Vás - namleté orechy pre rýchle a ľahké použitie. Múka obsahuje iba 100% prírodné jadrá vlašských orechov. Vhodná je pre profesionálov ale aj pre domácich kuchtíkov. 

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. vhodné pre bezlepkovú diétu
  2. múka je jemne mletá
  3. na výrobu sú použité iba vlašské orechy bez ďalších aditív
  4. bohaté na minerály a vitamíny 
  5. oriešková múka ako zdravšia alternatíva klasickej múky

 

Základná špecifikácia
Zloženie 100% pomleté vlašské orechy
Krajina pôvodu Ukrajina
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie plastové vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava múka
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.

 

Ako sa vlašské orechy pestujú?

Vlašské orechy rastú v škrupine, takže im pokojne môžeme hovoriť kôstky. Orech je vysoký strom, ktorý v niektorých prípadoch môže dorastať až 45 metrov. Je to mohutný strom, ktorý ľudia pestujú prevažne pre vlašské orechy, ale má aj širšie využitie. Vrhá tieň, jeho listy ničia baktérie a pomáhajú aj ľudskému zdraviu. Samotný plod je v dvoch vrstvách. Zelený obal a tvrdá škrupina. Akonáhle plod dozreje, vypadne zo zeleného púzdra a spoločne so škrupinou dopadne na zem. 

 

Použitie

  • na pečenie
  • RAW pečenie
  • makrónky
  • piškóta
  • do rôznych iných pokrmov (na zahustenie)

 

Tip

Pečiete koláč s našou múkou? Čo tak tomu dodať tú pravú chuť a vôňu a pridať aj jadrá vlašských orechov?

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia 2587 kJ / 618 kcal
Tuky 59 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 3,36 g
Sacharidy 9,9 g
z toho cukry 1,1 g
Vláknina 6,7 g
Bielkoviny 24 g
Soľ 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik 71 mg
Železo 2,57 mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevypĺňajte toto pole:
1
L Avatar autora | 15.8.2020
muku z vlasskych orechov neodporucam. otvorila som ju hned ako mi prisla a ovalil ma smrad zo zatuchliny. a su v nej aj akoby pomlete kusky skrupiny co sa tam asi zatulalo, takze musite davat pozor :-)