Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Zelenina lyofilizovaná

Polievka, omáčka či šalát? Sme pripravené! My, olivy, sa síce tlačíme v tej malej krabičke s kukuricou, hráškom a červenou paprikou, no všetci si rozumieme a naša harmónia chutí to vynahrádza. No nie?

  • 100% mrazom sušená zelenina bez pridaných aditív
  • poctivá chuť zeleniny
  • šetrne sušené lyofilizáciou pre zachovanie živín a farby

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
5,46 € / ks
2 ks
-5%
5,46 € / ks
3 ks
a viac
-10%
5,46 € / ks

Vaša cena

5,46 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

43 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Zelenina lyofilizovaná

Informácie o produkte

Všetky obyčajné polievky sa po pridaní tejto zmesi premenia v nevšedný pokrm plný výrazných chutí a farieb. Mix si môžete pridať do ranného zeleninového smoothie alebo pribaliť na cesty k dochuteniu všetkých pokrmov. Špeciálnou technológiou sú tieto suroviny šetrne sušené mrazom, vďaka čomu si uchovali svoju chuť, vôňu aj nutričné látky. Chutia teda ako čerstvé a navyše príjemne chrumkajú.

TOP informácie o zelenine

  1. Živiny sú zachované.
  2. Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Príjemná chrumkavá konzistencia.
  4. Pred zmrazením starostlivo dozreté.
  5. Skladujte do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, naopak čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C – výsledný produkt by stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie hrášek lyofilizovaný 29,41 %, kukuřice lyofilizovaná 29,41 %, černé olivy lyofilizované 23,53 %, červená paprika lyofilizovaná 17,64 %
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava směs kousků zeleniny
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Kukurica, Hrášok , Paprika, Oliva
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1840 kJ / 442 kcal
  • Tuky 24 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 4,3 g
  • Sacharidy 34,5 g
  • z toho cukry 20,3 g
  • Vláknina 18,5 g
  • Bielkoviny 12,8 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Zelenina lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?