🚀 15 % úúplne na všetko! 🤩 S kódom: CHCEM15 + DOPRAVA len za 1,8 €. 🚚

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Jablkové trubičky: sladký snack, ktorý vás dostane!

2. 6. | 9862× prečítané | 5 minút čítania


Na svoje si pri jablkových trubičkách príde každá veková kategória. Trubičky sú mäkké, šťavnaté a božsky sladké. Je to jednoducho sladký snack, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších maškrtníkov. Vyrába sa z čerstvých jabĺk a naučí vás desiatovať zase o chlp zdravšie. Tak ktorá jablková trubička si získa vaše srdce?

Zdieľať



Jablkové trubičky: sladký snack, ktorý vás dostane!

Čo sa v článku dozviete?

Čo sú trubičky zač?

Zloženie jablkových trubičiek nie je žiadnym tajomstvom, práve naopak. Nemáme čo schovávať – obsahujú iba jablká, štipku kokosu a polevu. Nielen, že si na trubičkách pomaškríte, ale navyše nadopujete telo poriadnou dávkou vitamínov a vlákniny.

Ako je to možné? Na 100 g jablkových trubičiek je totiž použitých 850 g čerstvého ovocia. Takže ak práve potrebujete doplniť energiu alebo nemáte čas na zdĺhavú prípravu desiaty, trubičky plné vitamínu C a antioxidantov sú vždy pripravené do akcie. Jablkové trubičky sú skladné, deti sa od nich nezašpinia, a tak sú praktickým a zdravým maškrtením aj pre najmenších.

Jablkové trubičky v 10 bodoch

1. Obsahujú množstvo vlákniny – 100 gramov trubičiek obsahuje 8,6 gramu vlákniny. Sú tak ideálnym riešením, ako do jedálnička dostať viac vlákniny.

2. Nemusia uraziť dlhú cestu – výroba prebieha v Česku a na trubičky sa používajú české jablká preverených pestovateľov.

3. Poriadna dávka ovocia – na 100 gramov jablkových trubičiek bolo použitých 850 gramov jabĺk.

4. Sušené, ale nie suché – nemusíte sa báť, trubičky sú krásne šťavnaté a mäkké.

5. Deti ich milujú – naozaj, nepreháňame. Vďaka sladkým polevám sú skvelým štartom k tomu naučiť deti maškrtiť zdravšie.

6. Sú ideálnou desiatou – Spoločne s hrsťou orieškov predstavujú jablkové trubičky perfektnú desiatu do školy aj do práce.

7. Produktívny snack na každý deň – vďaka prirodzene sa vyskytujúcemu cukru vás trubičky nakopnú k tým najlepším výkonom.

8. Nemáte napečené? Nevadí – trubičky skvele poslúžia aj ako pohostenie ku káve na návštevu.

9. Sú perfektne vyvážené - kyselkavá chuť jabĺk a sladká poleva na koncoch sú perfektne vyladená dvojka.

10. Vyberie si každý – dáte si karamelovú, čokoládovú alebo jogurtovú polevu? A čo tak jahoda alebo karob? Ktoré to u vás vyhrajú?

Príchute jablkových trubičiek

1. Stará dobrá klasika

Jahoda, jogurt a horká čokoláda. Tri klasické príchute, ktoré uspokoja každého maškrtníka. Jogurt je ľahko kyselkavý, jahodová poleva uspokojí chute na sladké a pri horkej čokoláde stačí ochutnať a razom je preč celá krabička.

2. Nové príchute

Úplným hitom z nových príchutí sú trubičky s ríbezľami – jablková dreň je vylepšená ríbezľovou  šťavou pre ešte intenzívnejšiu ovocnú chuť.

Že jablká a karamel sú perfektné kombinácie? Tiež si to myslíme! Teraz si ju môžete konečne okrem popcornu vychutnať aj v jablkových trubičkách s karamelom. Mňam!

Nemôžete čokoládu? Vďaka karobu si na jablkových trubičkách s karobovou polevou môžu pochutiť aj tí, ktorí z akéhokoľvek dôvodu musia v jedálničku čokoládu oželieť

A potešíme aj cukrovkárov a všetkých, ktorí vyhľadávajú maškrtenie so zníženým obsahom cukru – v ponuke už konečne máme aj čokoládovú polevu bez cukru!

Recept na jablkové trubičky

Tak ten neprezradíme. Môžete ale s nami nahliadnuť do výrobne. Vo Světě plodů si potrpíme na kvalitu, a preto u nás cez výberové konanie prejdú len tie najlepšie, najkrajšie a najchutnejšie kúsky. Náš český dodávateľ jablkových trubičiek si na kvalitu potrpí rovnako ako my a rád sa za ňu zaručí.

Trubičky sú vyrobené z českých jabĺk od overených pestovateľov. Tak si môže náš dodávateľ na kvalitu jabĺk posvietiť už ďaleko pred ich vstupom do výroby. Trubičky vyrábajú v rodinnej firme, ktorá je na trhu už 30 rokov. Neustále však niečo vylepšujú, vymýšľajú nové a nové príchute i unikátne produkty. A takýto prístup my oceňujeme!

Čerstvé a šťavnaté

A ako vyzerá výroba jablkových trubičiek v praxi?

  1. Očistené čerstvé jablká putujú najprv do homogenizéra. Tento prístroj má za úlohu pod vysokým tlakom podrviť a lisovať jablká na jablkovú dreň.
  2. Vďaka následnému sušeniu v nízkotepelnej sušičke si jablká uchovajú množstvo vitamínov a minerálov. Sušia sa pri teplote maximálne 50 °C bez prístupu okolitého vzduchu.
  3. Usušená jablková dreň sa nakoniec posype kokosom a zroluje do trubičky.
  4. Ako čerešnička na torte sa potom jablkové trubičky namáčajú do polevy. Už sa vám tiež zbiehajú sliny? A ktoré jablkové trubičky si získajú vaše srdce?

Čítajte tiež

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?