Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Tekvicová ovsená kaša

14. 10. | 599× prečítané


Ovsená kaša s jesennými vibes? Pridajte do nej tekvicu, vlašský proteín a slaďučkú panelu a sychravé počasie ani skoré stmievanie vás už o úsmev na tvári nepripraví! Receptom tentoraz potešíme všetkých milovníkov sladkých raňajok či desiat a tiež vegánov! Navrch stačí pridať ďatle a obľúbené orechové maslo a zaručujeme vám, že vám energia z tekvicovej ovsenej kaše vydrží na celé dopoludnie.

Zdieľať



Tekvicová ovsená kaša
15 minút
2 porcie

Čo budete potrebovať?

Na tekvicovú kašu:

Na dochutenie:

Postup

Tekvicové pyré je jednoduchá vec. Pripravíte ho jednoduchým uvarením a rozmixovaním malých kociek olúpanej tekvice. Naša Terezka tentoraz použila zvyšok tekvice, ktorá ostala z  receptu na tekvicové gnocchi. Tekvicové pyré nie je žiadna veda, pripravíte ho za 15 minút a zvyšok jednoducho uchováte v chladničke. Vydrží tam aj 4 dni! 

A aký je postup prípravy kaše? Mandľové mlieko ohrejeme v kastróliku, osladíme panelou a pridáme do neho ovsené vločky. Kašu necháme variť asi 3 minúty, kým nezhustne – pozor, kašu je nutné stále miešať! Nakoniec do kaše vmiešame vlašský proteín, cejlónsku škoricu a tekvicové pyré. Všetko rozmiešame a odstavíme.

Ovsenej kaši na tanieri svedčí sušené ovocie – záleží na vás, či máte radšej datle, alebo slivky. A ak vás čaká naozaj náročný deň, naštartujte telo energiou z obľúbeného orechového masla. Mňam!

Načítám

Čítajte tiež

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?