Objednávky odosielame do 1-3 pracovných dní. Ďakujeme, že ste s nami! Viac o situácii tu.

Škoricové pekany so soľou

Novinka Unikátne
Značka: SVĚT PLODŮ
od €11,26 od €9,38 bez DPH

Zvoľte variant

Na sklad ma dovezú 1.4.! Ak chceš dostať upozornenie hneď, ako dorazím, tak si zapni sledovanie produktu.

Detailné informácie

500g
Skladom
€11,26
€9,38 bez DPH
1kg
Skladom
€21,22
€17,68 bez DPH
3kg (3x1kg)
Skladom
€54,41
€45,34 bez DPH
12.5kg (karton)
Skladom
€231,60
€193 bez DPH

Podrobný popis

Škoricové pekany so soľou

Ak si smutný, že vianočné sviatky trvajú len pár dní, s nami ich môžeš mať po celý rok! Vďaka našej výnimočnej chuti Ti budeme zimné radosti pripomínať vždy a to vďaka tomu, že naša chuť pripomína vianočné cukrovinky.

   pražené na sucho bez oleja
   ideálne pre maškrtenie vo dne v noci 
✓   návšteva nikdy nebude mať dosť
  vyrobené z Amerických pekanových orechov
  skladujte <15°C, na tmavom a suchom mieste
 
 

Základné špecifikácie

 
  Zloženie
76% pekanové orechy, 18,5% cukor, 3,5% škorica, 2% keltská morská soľ
  Krajina pôvodu
Holandsko
  Trvanlivosť
min. 3 – 18 mesiacov*
  Balenie
zipové znovuuzatvárateľné vrecko
  Úprava
na sucho pražené pekanové orechy
  Veľkosť
nešpecifikované
  Obchodná trieda
nešpecifikované
  Odroda
nešpecifikované

*presný dátum na vyžiadanie e-mailom, popr. telefonicky na EXPEDÍCIA & KANCELÁRIA

 
 

Poznámka nákupcu

Zatiaľ si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní.


 

Výživové hodnoty Škoricové pekany so soľou na 100 g   


MAKROŽIVINY 

 

   Energia 2607 kJ / 631 kcal 
   Tuky 54,8
   z toho nasýtené mastné kyseliny 4,7
   Sacharidy 22,8
   z toho cukry 21,6 g 
   Vláknina 9,2
   Bielkoviny 7,1
   Soľ 1,85

 


Použitie

   na maškrtenie
   hostia ocenia špeciálnu novú príchuť 
   vhodná desiata do školy, práce, na výlety
✓   chutné v každom ročnom období a pri každej príležitosti 

 

Tip

   zabaľte si pekany do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke

2639-8

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: