Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Mango lyofilizované plátky

Chrumkavé, sladké, s výraznou chuťou? Áno, to som ja! Deti aj dospeláci ma milujú, a to nielen vďaka mojej výraznej chuti, ale aj kvôli tomu, ako silno voniam! Som expert vo všetkých mojich podobách.

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • skús nás tiež v inej podobe – pyré, aróma, tyčinka či sušené plátky
  • neskrývam žiadny cukor ani konzervanty

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
7,70 € / ks
2 ks
-5%
7,70 € / ks
3 ks
-10%
7,70 € / ks

Vaša cena

7,70 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

nie je skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Mango lyofilizované plátky

Informácie o produkte

Mango z obchodu nám chutí, no keďže k nám cestuje z veľkej diaľky, žatva často krát prebieha príliš skoro. Na pult v obchode teda mango vyložia skôr, ako je dostatočne dozreté. Takto strácame možnosť ochutnať pravú chuť manga, ktorá je príjemne sladká a svieža. Preto sme sa rozhodli pre vás mango lyofilizovať priamo tam, kde vedia, ako ho správne pestovať. Vďaka šetrnému sušeniu sa z výrobku odparí všetka voda, no chuť, vôňa a živiny naďalej ostávajú. Mango je bez cukru a iných aditív, pestované bez fytohormónov a iných chemických látok.

TOP informácie o lyofilizovanom mangu

  1. Mangovníky pochádzajú z Ázie.
  2. Množstvo druhov mangovníkov je ohrozených z dôvodu odlesňovania.
  3. Všetky živiny, vitamíny a minerálne látky sú lyofilizáciou zachované.
  4. Pestované bez fytohormónov a chemických postrekov.
  5. Obsahujú vitamíny C, B, E a betakarotén, bohaté na draslík, horčík, zinok a mangán.

Poznámka nákupcu

„Pôvodne sme ponúkali iné mrazom sušené mango, ale stávalo sa, že obsahovalo zvyšky šupiek alebo tvrdej dužiny z okolia jadra. Nové plátky manga týmto problémom predchádzajú – sú ručne krájané a zbavené všetkých nedostatkov. Navyše sa mi podarilo zabezpečiť fancy kvalitu, kedy sú všetky plody dozreté, krásne sladké a majú nadýchanú a jemnú štruktúru, ktorá sa lepšie konzumuje.“

Ako sa mango suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa mango varilo pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako plátky manga.

Zaujímavosti a recepty

Mango: Ako rastie a prečo ho tak milujeme?

Mango: Ako rastie a prečo ho tak milujeme?

15.07.21 | 207× prečítané | 4 minuty

Kokosovo-mangový nanuk do ruky

Kokosovo-mangový nanuk do ruky

08.07.21 | 188× prečítané

Základné špecifikácie
  • Zloženie mango lyofilizované plátky
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava plátky
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Mango
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1493 kJ / 357 kcal
  • Tuky 1,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 89,3 g
  • z toho cukry 78,5 g
  • Vláknina 10,7 g
  • Bielkoviny 3,6 g
  • Soľ 0,02 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik 42 mg
  • Železo 0,75 mg
  • Draslík 1023 mg
  • Sodík 10 mg
  • Vitamín C 67,6 mg

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Mango lyofilizované plátky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?