Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
19.08.21 | 17216× prečítané
💥 DNES: Doprava zadarmo už od 20 €! Už máte vyriešenú výslužku pre šibačov? 💥
Včely sa s celým svetom podelili o mňa, božský peľ. Som najkomplexnejšia potravina z darov prírody a tiež hotová vitamínová bomba. Pridaj ma do svojho jedálnička a ukážem Ti, aké dokážem s Tvojím zdravím zázraky!
Alternatívne produkty z kategórie Supervýživa:
Potrebujete doplniť vitamíny a minerálne látky prírodnou cestou? Tak to je lyofilizovaný peľ pre vás presne to pravé! Táto nadupaná vitamínová bomba obsahuje draslík, fosfor, síru, horčík, sodík, vápnik, železo, veľké množstvo aminokyselín a enzýmov, kyselinu nukleovú, éterické oleje a vitamíny A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D a E. Vďaka lyofilizácii si peľ navyše všetky vitamíny uchoval, a vaše telo ich tak dostane ako na striebornom podnose.
Lyofilizovaný peľ je plný aj ďalších prekvapení. Vedeli ste napríklad, že mikroživiny aj farba sa môžu líšiť v závislosti od rastlín, z ktorých peľ pochádza, a pôdy, v ktorej sa pestujú? U lyofilizovaného peľu je navyše oveľa menšie riziko alergickej reakcie, a preto môžu jeho blahodarné účinky na vlastnej koži okúsiť aj ľudia, ktorí sú bežne na peľ alergickí.*
Peľová alergia sa radí medzi inhalačné alergie. Znamená to, že k alergickej reakcii na peľ dochádza po vdýchnutí peľových častíc. Malé čiastočky peľu sa nám ľahko dostanú do dýchacích ciest, kde potom dochádza k vyvolaniu nepríjemnej reakcie. 1Lyofilizovaný peľ sa však konzumuje, a do dýchacích ciest sa teda nedostane. Riziko vzniku alergickej reakcie je tak mnohonásobne nižšie ako pri jeho vdýchnutí. Vyskúšať ho preto môžu aj alergici. Napriek tomu však odporúčame poradiť sa s lekárom a začať najskôr s malými dávkami.
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.
Ako šikovne použiť superpotraviny? Máme tipy na využitie v kuchyni
14.05.22 | 2908× prečítané | 5 minút
Jarný detox: Je potrebný, alebo ide len o marketingový ťah?
21.04.22 | 6314× prečítané | 5 minút
Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.
Informácie o získavaní recenzií