🚀 15 % úúplne na všetko! 🤩 S kódom: CHCEM15 + DOPRAVA len za 1,8 €. 🚚

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Pumpkin fudge: nepečené tekvicové kocky

11. 10. | 10844× prečítané


Či už Halloween oslavujete, alebo nie, určite sa bude nielen na jeseň hodiť recept na nepečený zákusok z tekvice. Hokkaido, čokoláda a trocha proteínu pre väčšie svaly – čo viac si priať! Recept na tekvicové kocky pre vás vytvorila naša šikovná fotografka Adélka, tak schválne: vie lepšie čarovať s objektívom v ateliéri, alebo v kuchyni s vareškou?

Zdieľať



Pumpkin fudge: nepečené tekvicové kocky
30 minút
+ 2 hodiny tuhnutia
8 porcií

Čo budete potrebovať?

Na cesto:

Na ozdobu:

Postup

Tekvicu umyjeme, nakrájame na kúsky a povaríme do mäkka v mierne osolenej vode. Až je uvarená, stiahneme hrniec zo sporáka, scedíme vodu a necháme vychladnúť. Medzitým si vo vodnom kúpeli necháme rozohriať čokoládu.

Vychladnutú tekvicu dáme do misy, pridáme škoricu, lyžičku vanilkového extraktu a všetko roztlačíme na kašu. Potom pridáme čokoládu a proteín – my sme použili mandľový, vybrať si ale môžete ktorýkoľvek vám chutí.

Formu si vyložíme papierom na pečenie a zmes do nej preložíme. Tekvicový dezert necháme v chladničke stuhnúť ideálne 2–3 hodiny, aby sa chute krásne prepojili. Pred servírovaním ozdobíme lyofilizovanými malinami, kešu a pistáciami a potom už si len užijeme tú božsky sladkú chuť.

tekvicové kocky

Tak čo, využijete tohtoročnú úrodu tekvíc na sladké recepty, alebo si z nich urobíte klasickú polievku?  

Vyšperkujte svoje jesenné maškrtenie

Čítajte tiež

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?