Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Brokolica lyofilizovaná

Zbavili nás vody, ale chuť nám nevzali! Chutíme ako čerstvé a taktiež nás nemusíš desiatky minút prevárať, aby sme zmäkli. Sme totiž príjemne chrumkavé a po pridaní vody sa zmäkneme na chutné brokoličky!

  • chutíme ako čerstvá brokolica!
  • RAW produkt a 100% mrazom sušená zelenina
  • ľahká manipulácia a skladovanie

Vyberte balenie

Vaša cena

8,37 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

5 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Brokolica lyofilizovaná

Informácie o produkte

Krásne zelená farba brokolice u väčšiny z nás evokuje niečo prehnane zdravé, a to je naozaj pravda. Brokolica je plná vitamínov a minerálnych látok. Taktiež obsahuje antioxidant sulforafan, ktorý je známy hlavne pre svoje proti-rakovinotvorné látky. Chuťovo je však brokolica taktiež jedným malým zázrakom. U nás ju nájdete sušenú mrazom. Určite sa nemusíte báť, že sme lyofilizáciou brokolicu ochudobnili o vzácne vitamíny a antioxidanty. To určite nie! Lyofilizácia je totiž tak šetrná metóda, že jediné, čo sa z brokolice odstráni, je jej voda. Naša brokolica pochádza z Česka, čo nás dosť teší, pretože sme našli kvalitnú surovinu na domácom trhu, a tak môžeme podporiť tuzemských pestovateľov.

TOP informácie o brokolici

  1. Živiny sú zachované, bez prídavku cukru a iných aditív.
  2. Pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Je plná vitamínov skupiny A, B, C, K.
  4. Obsahuje vysokú koncentráciu sulforafanu, čo je silný a účinný antioxidant.
  5. Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvej suroviny, skladuje sa pri izbovej teplote.

Ako sa brokolica suší mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstvá (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa brokolica varila pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bola skôr pripálenina, ako lyofilizovaná brokolica.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie brokolice lyofilizovaná
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava růžičky brokolice
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Brokolica
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1506 kJ / 355 kcal
  • Tuky 2,9 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,43 g
  • Sacharidy 59 g
  • z toho cukry 24 g
  • Bielkoviny 23 g
  • Soľ 0,12 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Brokolica lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?