Maliny v malinovej čokoláde

od €14,08 od €11,73 bez DPH

Zvoľte variant

Kto by našu sladko - kyslú chuť nemiloval! V dielni Světa plodů radi experimentujú, tak nás obalili do malinovej čokolády! Na kráse nám to vôbec neubralo, no ale tá chuť dokopy, to je niečo neskutočné!

Detailné informácie

500g
Vypredané
€14,08
€11,73 bez DPH
3kg
Vypredané
€74,02
€61,68 bez DPH

Podrobný popis

Maliny v malinovej čokoláde

Informácie a výživové hodnoty 

Dvojité malinové kombo! Chutným kyselkavým malinám teda sladkosť nechýba. O tú sa postará kvalitná biela čokoláda od susedov z Česka. Predsa len, jedna vrstva je málo a tak sme pridali aj vrstvu jemného malinového prášku pre zvýraznenie chuti. Nebudete si vyčítať tú čokoládu, pretože maliny sú úplne zdravé - šetrne sušené lyofilizáciou.

 

5 vecí, ktoré ste o surovine nevedeli

  1. živiny malín sú zachované
  2. bez umelých farbív a dochucovadiel
  3. príjemná chrumkavá konzistencia
  4. pred zmrazením boli starostlivo dozreté
  5. skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote

 

Základná špecifikácia
Zloženie lyofilizované maliny, biela čokoláda z ČR (cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušená srvátka, sójový lecitín, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), malinový prášok
Krajina pôvodu Česká republika
Trvanlivosť 3-8 mesiacov
Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
Veľkosť nešpecifikované
Úprava dražované maliny
Obchodná trieda nešpecifikované
Odroda nešpecifikované

 

 
 
Poznámka nákupcu

"Malinou to začína aj končí. Spojili sme ostrú výraznú chuť mrazom sušených malín s vrstvou jemnej bielej čokolády. Poslednú vrstvu bielej čokolády sme navyše zmiešali s čistým malinovým práškom - vytvorili sme tak malinovú čokoládu! Snažili sme sa použiť len toľko čokolády, koľko bolo nevyhnutné, aby sme neprebili chuť a vôňu malín a aby stále chrumkali. Výsledkom sú malinové kamienky s výraznou chuťou malín a sladkosťou bielej čokolády."

 

Ako sa maliny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa maliny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako lyofilizované kusy malín.

 

Použitie

  • zdravé maškrtenie
  • do jogurtov alebo müsli
  • vhodné ako desiata do práce, do školy a na výlety
  • príprava a zdobenie dezertov
  • do smoothies, ovsených kaší

 

Tip

Zabaľte si maliny do produktívnej krabičky a môžete ich mať vždy a všade po ruke!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energia  kJ / kcal
Tuky  g
z toho nasýtené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bielkoviny  g
Soľ  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápnik  mg
Železo  mg
Horčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: