Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Pistáciové maslo

Pistácie sa vo mne nezaprú, moju farbu len tak niekto neprehliadne, posúď sám! Zažiarim, kamkoľvek ma pridáš, ale najviac mi to vraj pristane v zmrzline.

  • z blanšírovaných nepražených pistácií
  • výrazná farba a jemná chuť
  • bez aditív

Vyberte balenie

Vaša cena

15,52 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

vypredané

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Pistáciové orechové maslo

Informácie o produkte

Teraz už si môžete pistácie pridať naozaj všade! Naša pistáciová pasta je vyrobená iba z nepražených pistácií, ktoré boli blanšírovaním zbavené šupky. V paste nenájdete žiadny pridaný cukor ani iné aditíva. Je veľmi tekutá, dokonale jemná a krémová. Jej výrazná zelená farba dodá šmrnc krémom aj penám a skvelá je aj v ovsenej kaši. Pastu pred konzumáciou nezabudnite zamiešať.

TOP informácie o pistáciovej paste

  1. Pistácie na výrobu pasty sú v najvyššej dostupnej kvalite – trieda A.
  2. Má vysoký obsah draslíka, horčíka, železa a fosforu.
  3. Na 100 g masla pripadá 20 g bielkovín.
  4. Bez palmového oleja, cukru a ďalších pridaných látok.

Orechové maslo, pasta, alebo krém?

Možno ste si všimli, že na etikete nielen našich orechových masiel nájdete slovo pasta. A teraz, kto sa v tom má vyznať. Rozomletým orechom a semienkam sa spravidla hovorí pasta, ale možné sú aj iné označenia, ako napríklad maslo, a to najmä u orechov. Označovať ich tak môžeme vďaka legislatívnej výnimke, ktorá nám umožňuje používať slovo maslo, aj keď nejde o mliečny výrobok. Zato krém, to je niečo úplne iné! Ako krém sa u nás (aj inde) nazývajú produkty, ktoré sú vyrobené z viacerých surovín a väčšinou bývajú dosladzované.

Ako sa vyrába orechové maslo?

Pistácie sa ešte pred mletím rozdrvia na malé kúsky, aby bol proces rýchlejší a efektívnejší. Nasleduje dôležitý krok – mletie orechov na pastu, čo trvá približne 6–12 hodín. Na spracovanie sa používa koloidný mlyn s odstredivkou. Počas procesu sú orechy zbavované časti tuku. Pokiaľ nechcete, aby sa vám rozpojil tuk od orechového masla, nedávajte pastu do chladničky. Najlepšie je skladovať ju v izbovej teplote bez dosahu slnečných lúčov a tepla.

Zaujímavosti a recepty

Domáce zmrzliny zo Světa plodů

Domáce zmrzliny zo Světa plodů

22.07.21 | 763× prečítané

Ako sa pestujú pistácie

Ako sa pestujú pistácie

10.06.21 | 2925× prečítané | 5 minút

Základné špecifikácie
  • Zloženie pistácie jádra blanšírovaná nepražená
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy sezamu, arašídů a dalších skořápkových plodů.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie sklenice
  • Úprava pasta
  • Dieta RAW, Bez lepku, LCHF, Vegan, Bez laktózy, Vhodné pre diabetikov, SCD
  • Surovina Pistácie
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov, Bez umelých dochucovadiel, Bez umelých aróm
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2360 kJ / 564 kcal
  • Tuky 45 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 6 g
  • Sacharidy 28 g
  • z toho cukry 8 g
  • Bielkoviny 20 g
  • Soľ 0 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Pistáciové maslo

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?