Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Mandlové maslo

Kam sa nezmestia celé orechy, tam sa dostanem ja! Som hodvábne jemné mandľové maslo, ktoré si Ťa obratom omotá okolo prsta aj lyžičky!

  • z blanšírovaných nepražených mandlí
  • jemná textúra
  • bez aditív

Vyberte balenie

Vaša cena

2,78 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

3 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Mandľa orechové maslo

Informácie o produkte

Jemné a krémové orechové maslo vyrobené iba z rozomletých blanšírovaných mandlí. Neobsahuje žiadne pridané cukry ani iné konzervanty. Využiť ho môžete v teplej aj studenej kuchyni – hodí sa do jogurtu, kaše, cukroviniek a vynikne aj v krémoch či penách. Niektorí ho dokonca používajú namiesto bežného masla, napríklad do sendviča, ktorému dodá okrem neobvyklej chuti aj množstvo bielkovín. Pred konzumáciou ho poriadne zamiešajte.

TOP informácie o mandľovom masle

  1. Pridaním cukru a vody vytvoríte jemný marcipán.
  2. 100 g mandľového masla obsahuje 21 g bielkovín.
  3. Mandle pôsobia ako prírodný antioxidant.
  4. Bez palmového oleja, bez cukru a ďalších pridaných látok.
  5. 400g variant masla je balený v sklenenej dóze, zato 100 g, 1 kg a väčšie varianty v plastovom doypacku.

Orechové maslo, pasta, alebo krém?

Možno ste si všimli, že na etikete nielen našich orechových masiel nájdete slovo pasta. A teraz, kto sa v tom má vyznať. Rozomletým orechom a semienkam sa spravidla hovorí pasta, ale možné sú aj iné označenia, ako napríklad maslo, a to najmä u orechov. Označovať ich tak môžeme vďaka legislatívnej výnimke, ktorá nám umožňuje používať slovo maslo, aj keď nejde o mliečny výrobok. Zato krém, to je niečo úplne iné! Ako krém sa u nás (aj inde) nazývajú produkty, ktoré sú vyrobené z viacerých surovín a väčšinou bývajú dosladzované.

Ako sa maslo pripravuje?

Mandle sa ešte pred mletím rozdrvia na malé kúsky, aby bol proces rýchlejší a efektívnejší. Nasleduje dôležitý krok – mletie orechov na pastu, čo trvá približne 6–12 hodín. Na spracovanie sa používa koloidný mlyn s odstredivkou. Počas procesu sú orechy zbavované časti tuku. Pokiaľ nechcete, aby sa vám rozpojil tuk od orechového masla, nedávajte pastu do chladničky. Najlepšie je skladovať ju v izbovej teplote bez dosahu slnečných lúčov a tepla.

Základné špecifikácie
  • Zloženie mandle jádra loupaná nepražená
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy sezamu, arašídů a dalších skořápkových plodů.
  • Krajina pôvodu Česká republika
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie Doypack
  • Úprava pasta
  • Dieta Keto, RAW, Bez lepku, LCHF, Vegan, Bez laktózy, Vhodné pre diabetikov, SCD
  • Surovina Mandle
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov, Bez umelých dochucovadiel, Bez umelých aróm
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2408 kJ / 576 kcal
  • Tuky 49,4 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 3,7 g
  • Sacharidy 21,7 g
  • z toho cukry 3,9 g
  • Bielkoviny 21,2 g
  • Soľ 0 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne textové hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Mandlové maslo

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?