Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Hrášok lyofilizovaný

Som sladký, chrumkavý a zelený! Kdeže mandle moringa, hrášok som! Čerstvo odtrhnutý a mrazom vysušený, aby mi farba aj vitamíny zostali. Desiaty a šaláty budú dnes obzvlášť chrumkavé!

  • 100% mrazom sušená zelenina bez pridaných aditív
  • poctivá chuť hrášku
  • šetrne sušené lyofilizáciou

Vyberte balenie

Vaša cena

4,02 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

28 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Hrášok lyofilizovaný

Informácie o produkte

Hrach je známy pre svoj vysoký podiel rastlinných bielkovín. Vegetariánom čiastočne nahrádza živočíšne bielkoviny, ale má mnoho benefitov pre každého z nás! Vyzerá krásne v šalátoch, polievkach a aj ako dekorácia na dezertoch, ktorým dodá originálny vzhľad i chuť. Špeciálnou technológiou je hrach šetrne sušený mrazom, takže jeho chuť, vôňa a nutričné látky v ňom zostali.

TOP informácie o hrášku

  1. Živiny sú zachované.
  2. Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Príjemná chrumkavá konzistencia je zaručená.
  4. Pred zmrazením boli starostlivo dozreté.
  5. Skladuje sa do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, naopak čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie hrášek lyofilizovaný celý
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava celé kuličky hrášku
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Hrášok
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1400 kJ / 330 kcal
  • Tuky 2 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g
  • Sacharidy 46 g
  • z toho cukry 5 g
  • Vláknina 19 g
  • Bielkoviny 24 g
  • Soľ 0,02 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Hrášok lyofilizovaný

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?