Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Jahody lyofilizované plátky

Je to červené, chrumkavé, sladké a vonia to ako leto, čo to je? To sme predsa my, Tvoje jahody vysušené mrazom! A v zime už chodiť ku dvanástim mesiačikom fakt nemusíš, skoč rovno do Světa plodů!

  • 100% mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • poctivá chuť domácich jahôd 
  • vyskúšaj aj prášok, je rovnako dobrý ako my!

Vyberte balenie

Vaša cena

6,49 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

6 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Jahody lyofilizované plátky

Informácie o produkte

V dnešnej dobe je ťažké nájsť tie správne chutné jahody. Veru, bola to fuška aj pre nášho nákupcu, ale predsa sa mu podarilo nájsť to, čo hľadal. Priamo pre vás si nechávame dovážať jahody až z Egypta. Vďaka teplému počasiu, správnemu zavlažovaniu a bez použitia steroidov chutia naše jahody ako zo záhradky našich babičiek. Špeciálnou technológiou sú tieto jahody šetrne sušené mrazom, no ich chuť, vôňa a nutričné látky v nich ostali. Vďaka tomu chutia ako čerstvé, akurát sú bez vody a príjemne chrumkajú.

TOP informácie o lyofilizovaných jahodách

  1. Živiny sú zachované.
  2. Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Príjemná chrumkavá konzistencia.
  4. Pred zmrazením boli starostlivo dozreté, takže chutia ako domáce.
  5. Skladovanie je jednoduchšie ako u čerstvých, skladujú sa pri izbovej teplote.

Poznámka nákupcu

„Oceňujem najmä kvalitu jahôd pred ich usušením. Ak by boli jahody pred sušením nahnité alebo naopak nedozreté, prejavilo by sa to na kvalite výsledného produktu. Nakupujem jahody, ktoré buď dozreli v rovnakej krajine, v ktorej ich taktiež usušia, alebo putujú do Európy v zmrazenom stave, aby po ceste nedochádzalo k ich kazeniu. Sušenie mrazom potom prebieha v osvedčenej prevádzkarni v Nemecku.“

Tomáš Hofman

Ako sa jahody sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimáciu zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách -55 až -100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižšom, než je ten normálny –⁠ atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C –⁠ výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Tibi limonáda

Tibi limonáda

26.08.21 | 296× prečítané

10 surovín, vďaka ktorým budete produktívnejší

10 surovín, vďaka ktorým budete produktívnejší

15.07.21 | 238× prečítané | 6 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie jahody lyoflizované plátky
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava plátky
  • Typ sušenia mrazem ve vakuu
  • Surovina Jahoda
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1359 kJ / 323 kcal
  • Tuky 3,8 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,36 g
  • Sacharidy 52,6 g
  • z toho cukry 52,6 g
  • Vláknina 20 g
  • Bielkoviny 7,9 g
  • Soľ 0,01 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Jahody lyofilizované plátky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?