Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Mrkva lyofilizovaná kúsky

Zbožňuješ chrumkavú mrkvu? Tak to ma rozhodne vyskúšaj, som lyofilizovaná a chrumkám ako žiadna iná! Som sladká a voniam ako čerstvo vytiahnutá zo záhradky. Zachrumkáme si spolu?

  • 100% mrazom sušená zelenina 
  • poctivá chuť mrkvy bez aditív zvýrazňujúcich chuť 
  • šetrné sušenie zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

4,67 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

nie je skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Mrkva lyofilizovaná kúsky

Informácie o produkte

Pri slove mrkva si každý z nás určite predstaví zásobáreň betakaroténu. Z neho sa syntetizuje vitamín A, ktorý hrá jednu z hlavných úloh pri fungovaní imunitného systému. My sme pre vás mrkvu pripravili už narezanú, aby ste s ňou nemali žiadnu prácu a rovno sa mohli pustiť do konzumácie. Vďaka sušeniu mrazom si mrkva zanechá svoju chuť, vôňu a nutričné ​​látky. Vďaka tomu chutí ako čerstvá a príjemne chrumká.

TOP informácie o mrkve

  1. Živiny sú zachované.
  2. Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Príjemná chrumkavá konzistencia.
  4. Pred zmrazením starostlivo dozreté.
  5. Skladuje sa do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia čiže sušenie mrazom je metóda založená na sublimácii zmrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách −55 až −100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny − atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 °C − výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie mrkev lyofilizované kousky
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Mrkva
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1394 kJ / 331 kcal
  • Tuky 1,7 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g
  • Sacharidy 62,8 g
  • z toho cukry 47,6 g
  • Vláknina 22,8 g
  • Bielkoviny 4,8 g
  • Soľ 0,65 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Mrkva lyofilizovaná kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?