🎉 Oslava 10 rokov už len do nedele. Chrumkajte párty dobroty s 10% ZĽAVOU! 🎈

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0747

Bazalka lyofilizovaná kúsky

Do šalátu, omáčky, cestovín, proste so mnou môžeš experimentovať! Mám krásne jasnú farbu a silné aróma a chuť. Som jedna z najobľúbenejších byliniek na svete!

  • 100% mrazom sušená bylinka
  • poctivá chuť bazalky bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

6,01 €

Tovar môžete mať už 6. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

9 ks skladom

Zásielkovňa 3,65 € 6. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,22 € 6. 10.
PPL - Slovensko 5,22 € 6. 10.
PPL - ParcelShop Slovensko 5,22 € 6. 10.
WEDO - doručenie na adresu 5,20 € 6. 10.

Bazalka lyofilizovaná kousky

Informácie o produkte

Bazalku určite všetci poznáte, avšak u nás ju nájdete inak, než ste zvyknutí, a to mrazom sušenú. Skvele vynikne nielen v cestovinách, ale aj v mnohých ďalších pokrmoch a dodá im výrazné bylinkové aróma. Vyskúšajte ju na svojej domácej pizzi a už nebudete chcieť inú. Výhodou je totiž to, že ju máte vždy po ruke, nikdy vám nezvädne a vonia ako čerstvo natrhaná.

TOP Informácie o bazalke

  1. Bazalka vonia a chutí ako čerstvá.
  2. Egyptským faraónom sa pridávali do hrobiek posvätné bazalkové oleje.
  3. Bazalka pomáha pri nespavosti.
  4. Odpudzuje muchy.
  5. Skladuje sa do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Slaný cuketový koláč s ricottou

Slaný cuketový koláč s ricottou

25.08.22 | 2447× prečítané

Bezlepková diéta: čo jesť pri celiakii

Bezlepková diéta: čo jesť pri celiakii

29.04.21 | 12706× prečítané | 6 minút

Základné špecifikácie
  • Zloženie bazalka lyofilizované listy
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky bazalky
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Bazalka
  • Spracovanie Kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1230 kJ / 293 kcal
  • Tuky 5,7 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
  • Sacharidy 36,5 g
  • z toho cukry 36,1 g
  • Vláknina 22 g
  • Bielkoviny 22,3 g
  • Soľ 0,15 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
6 kamenných predajní
Ohodnotiť produkt zavrieť

Bazalka lyofilizovaná kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?