Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Oregano lyofilizované kúsky

Do šalátu, omáčky, cestovín! Mám krásnu farbu a silné aromatické vlastnosti, na rozdiel od mojej teplom sušenej príbuznej v supermarketoch. Vieš si vôbec predstaviť pizzu bez mojej maličkosti? Ja teda nie!

  • 100% mrazom sušená bylinka
  • poctivá chuť oregana bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachováva živiny, farbu a aróma

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
5,83 € / ks
2 ks
-5%
5,83 € / ks
3 ks
a viac
-10%
5,83 € / ks

Vaša cena

5,83 €

Tovar môžete mať už 25. 10.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

27 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 € 25. 10.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Oregano lyofilizované kúsky

Informácie o produkte

Mrazom sušené oregano je ešte výraznejšie, než bežne dostupné sušené oregano zo supermarketov, a to farbou, vôňou i chuťou. Silnú arómu oceníte predovšetkým pri príprave mäsa, ale nestratí sa ani v omáčkach, cestovinách alebo morských plodoch. Rozhodne na oregano nesmiete zabudnúť pri pečení domácej pizze. A skúste k nemu prihodiť aj štipku bazalky,  ich chute sa dokonale dopĺňajú.

TOP Informácie o oreganu

  1. Slovenský názov je pamajorán obyčajný.
  2. Pochádza zo Stredomoria, dnes sa pestuje po celom svete.
  3. Prírodné ochucovadlo.
  4. Čaj z oregana upokojuje myseľ.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie oregano lyofilizované
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky oregana
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Oregano
  • Spracovanie Kúsky
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1537 kJ / 368 kcal
  • Tuky 11 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 2,7 g
  • Sacharidy 52 g
  • z toho cukry 52 g
  • Vláknina 14 g
  • Bielkoviny 12 g
  • Soľ 0,05 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Oregano lyofilizované kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?