Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Špenát lyofilizovaný prášok

Som plný mimoriadnej chuti a čerstvosti! Obohatím Tvoje jedlo nielen o skvelú chuť, ale aj o kopec živín! Aj Pepek vedel, ako som úžasný! Psst! Tiež celkom pekne farbím. Čo by si povedal na zelenú tortu?

  • 100% rozdrvená mrazom sušená zelenina
  • poctivá chuť špenátu bez pridaného cukru a aditív
  • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

6,96 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

5 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Špenát lyofilizovaný prášok

Informácie o produkte

Prírodné špenát bol mrazom sušený ihneď po zbere a potom rozomletý na prášok. Krásna zelená farba vynikne v rade pokrmov, napríklad v polievkach, omáčkach, šalátoch alebo v smoothie, ale aj v tortách či pečive a navyše vám dodá veľa živín. Za zmienku rozhodne stojí napríklad luteín, ktorý má pozitívne účinky na náš zrak. A hoci je špenát lyofilizovaný, zachoval si svoju sladkastú chuť, sýtu farbu aj všetky živiny.

TOP informácie o špenátovom prášku

  1. Že špenát obsahuje veľké množstvo železa je mýtus.
  2. V tehotenstve podporuje správny rast a vývin plodu.
  3. Prášok je taktiež ideálnym prírodným farbivom.
  4. Obsahuje kyselinu listovú a biotín.
  5. Rýchle a efektívne použitie.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie prášek z lyofilizovaných listů špenátu
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava prášek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Špenát
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1165 kJ / 278 kcal
  • Tuky 4,33 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g
  • Sacharidy 15,87 g
  • z toho cukry 4,66 g
  • Vláknina 24,42 g
  • Bielkoviny 31,75 g
  • Soľ 2,22 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Špenát lyofilizovaný prášok

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?