Cejlonská škorica mletá

€4,51 €3,76 bez DPH

Zvoľte variant

Urazila som veľký kus cesty aby som mohla zažiariť vo Vašej kuchyni. Ak ma budete konzumovať pravidelne a s radosťou, určite Vám to odplatím zlepšením zdravia.

          • 100% mletá škorica pripravená na použitie do pokrmov a nápojov
          • účinok škorice môže byť vylepšený medom
          • množstvo zdravotných benefitov

Detailné informácie

50g
Vypredané
€4,51
€3,76 bez DPH

Podrobný popis

Cejlónska škorica mletá

Urazila som veľký kus cesty aby som mohla zažiariť vo Vašej kuchyni. Ak ma budete konzumovať pravidelne a s radosťou, určite Vám to odplatím zlepšením zdravia.

reguluje hladinu cukru v krvi
posilnenie imunitného systému
podporuje funkciu mozgu
účinným bojovníkom proti širokému spektru vírusov, baktérií a plesní
 škoricová kôra patrí medzi prírodné antibiotikum
zdroj vápnika, vlákniny a rôznych druhov minerálov
vhodná na plynatosť, zápchu alebo hnačku
znižuje hladinu cholesterolu

 

Základná špecifikácia

  Zloženie 100% prírodná škorica 
  Krajina pôvodu
Srí-Lanka
  Trvanlivosť
min. 3–18 mesiacov*
  Balenie
zipové znovuuzatváratelné vrecko
  Úprava
mletá škorica 
  Veľkosť nešpecifikované
  Obchodná trieda nešpecifikované
  Odroda nešpecifikované

*presný dátum na vyžiadanie e-mailom, popr. telefonicky na EXPEDÍCIA & KANCELÁRIA

  


 Poznámka nákupcu 

 Ešte si na mňa nenašiel čas, ale určite sem čo najskôr niečo doplní. 


 
Výživové hodnoty škorice cejlónskej na 100 g
 
 

                           MAKROŽIVINY 

 
   Energia 316 kcal 
   Tuky
3,2 g 
   z toho nasýtené mastné kyseliny
-  g 
   Sacharidy
-  g 
   z toho cukry
-  g 
   Karbohydráty 24 g 
   Bielkoviny 3,9 g 
   Soľ -  g 

 


 

 Použitie

Optimálna denná dávka býva okolo 3 gramov. Je to množstvo menšie ako čajová lyžička. Účinok škorice je posilnený spoločne s medom - sú to dve zložky, ktoré sa navzájom podporujú.
 
 jemná chuť a vôňa  sa hodí do najrôznejších dezertov, korenených druhov chleba 
torty a múčniky
dobre sa kombinuje s čokoládou, jablkami, so sladkou ryžou, banánmi a alebo s hruškami
ochucuje mnoho pokrmov s jahňacím alebo hydinovým mäsom a zeleninou pripravovaných na Strednom východe a v Indii
výborná v teplej čokoláde alebo káve
na prípravu vareného vína
do čajov
 
 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: