Upozornenie: DOPRAVA ZADARMO už pri nákupe nad 40 €!

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Čierne olivy lyofilizované kúsky

S nami môžeš experimentovať a ozdobiť každé nudné jedlo! Sme plné živín, antioxidantov i výnimočnej chuti, ktorú nám lyofilizácia zanechala v plnej kráse! S nami sú aj suché slíže božskou manou!

  • 100% mrazom sušená zelenina bez pridaných aditív
  • čistá chuť čiernych olív
  • šetrne sušené lyofilizáciou

Vyberte balenie

Vaša cena

7,19 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

nie je skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Čierne olivy lyofilizované kúsky

Informácie o produkte

Olivy v našich jedálničkoch bežne nefigurujú, čo je škoda! Sú významným zdrojom mnohých vitamínov, minerálov a pôsobia tiež ako skvelý antioxidant. Ozvláštnia Vaše jedlá a ich špecifická chuť nepochybne zaujme. Špeciálnou technológiou boli olivy šetrne sušené mrazom, takže si zachovali svoju chuť, vôňu a nutričné látky. Vďaka tomu chutia skoro ako čerstvé a príjemne chrumkajú. Že u nás čerstvé olivy nie sú k zohnaniu a tie marinované v supermarkete za nič nestoja? Tie naše chutia ako čerstvé, a môžete ich tak mať k dispozícii vždy, keď na ne dostanete chuť!

TOP informácie o olivách

  1. Čierne i zelené olivy sú jeden druh, líšia sa iba stupňom zrelosti.
  2. Prípadným pridaním vody sa surovina z časti rehydratuje.
  3. Čerstvé obsahujú 50 % oleja a 40 % vody.
  4. Pred zmrazením starostlivo dozreté.
  5. Skladujte do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, naopak čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 2048× prečítané | 5 minut

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

Prečo jesť mrazom sušené potraviny?

15.03.21 | 413× prečítané | 7 minut

Základné špecifikácie
  • Zloženie černé olivy lyofilizované
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Oliva
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 2100 kJ / 500 kcal
  • Tuky 44 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 6,05 g
  • Sacharidy 10 g
  • z toho cukry 0 g
  • Vláknina 20 g
  • Bielkoviny 4 g
  • Soľ 8,73 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Čierne olivy lyofilizované kúsky

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?