Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kokosová voda lyofilizovaná prášok

Sušená voda? No to ma podrž! Dali si tú prácu, aby sa všetky moje zázračné minerály zmestili do malej krabičky! Som totiž prírodný energeťák, ktorý Ťa dobije po každom výkone a je liekom na nervy!

  • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • poctivá chuť a minerálne látky kokosovej vody
  • šetrne sušené lyofilizáciou

Vyberte balenie

Nakúp do zásoby a ušetri

1 ks
33,86 € / ks
2 ks
-5%
33,86 € / ks
3 ks
a viac
-10%
33,86 € / ks

Vaša cena

33,86 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

36 ks skladom

PPL - ParcelShop Slovensko 5,00 €
Zásielkovňa 3,50 €
Zásielkovňa - dodanie na adresu 5,00 €
PPL - Slovensko 5,00 €

Kokosová voda lyofilizovaná prášok

Informácie o produkte

Ak hľadáte originálnu a chutnú prísadu do smoothie, drinkov, alebo si chcete urobiť domácu zmrzlinu, s kokosovou vodou rozhodne nešliapnete vedľa. Špeciálnou technológiou je kokosová voda šetrne sušená mrazom, takže jej chuť, vôňa aj nutričné látky v nej zostali. Kreativite sa medze nekladú, primiešajte si kokosový prášok kamkoľvek!

TOP informácie o kokosovej vode

  1. Pre čerstvú kokosovú vodu zmiešajte dve zarovnané polievkové lyžice prášku a 350 ml vody.
  2. Po vysušení bola na jemno pomletá.
  3. Neobsahuje takmer žiadny tuk.
  4. Pred zmrazením boli kokosy starostlivo dozreté.
  5. Rýchle a efektívne použitie.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie, než v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, naopak čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

22.03.21 | 1789× prečítané | 5 minut

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 654× prečítané | 4 minuty

Základné špecifikácie
  • Zloženie kokosová voda lyofilizovaná
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava prášek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Dieta Keto, Bez lepku, LCHF, Vegan, Bez laktózy, Vhodné pre diabetikov
  • Aditíva Bez umelých farbív, Bez umelých konzervantov, Bez umelých dochucovadiel, Bez umelých aróm
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1436 kJ / 343 kcal
  • Tuky <1 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny <1 g
  • Sacharidy 88 g
  • z toho cukry 37,5 g
  • Bielkoviny 2,2 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Kokosová voda lyofilizovaná prášok

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?