Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0748

Kokosová voda lyofilizovaná prášok

Sušená voda? No to ma podrž! Dali si tú prácu, aby sa všetky moje zázračné minerály zmestili do malej krabičky! Som totiž prírodný energeťák, ktorý Ťa dobije po každom výkone a je liekom na nervy!

  • 100% rozdrvené mrazom sušené ovocie bez pridaného cukru a aditív
  • poctivá chuť a minerálne látky kokosovej vody
  • šetrne sušené lyofilizáciou
Momentálne nie som k dispozícií. Ale nezúfaj, majú tu kopec iných dobrôt.

Alternatívne produkty z kategórie Varenie a pečenie:

Kokosová voda lyofilizovaná prášok

Informácie o produkte

Ak hľadáte originálnu a chutnú prísadu do smoothie, drinkov, alebo si chcete urobiť domácu zmrzlinu, s kokosovou vodou rozhodne nešliapnete vedľa. Špeciálnou technológiou je kokosová voda šetrne sušená mrazom, takže jej chuť, vôňa aj nutričné látky v nej zostali. Kreativite sa medze nekladú, primiešajte si kokosový prášok kamkoľvek!

TOP informácie o kokosovej vode

  1. Pre čerstvú kokosovú vodu zmiešajte dve zarovnané polievkové lyžice prášku a 350 ml vody.
  2. Po vysušení bola na jemno pomletá.
  3. Neobsahuje takmer žiadny tuk.
  4. Pred zmrazením boli kokosy starostlivo dozreté.
  5. Rýchle a efektívne použitie.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie, než v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, naopak čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa suroviny varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol pripálenina.

Zaujímavosti a recepty

Základné špecifikácie
  • Zloženie kokosová voda lyofilizovaná
  • Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, Vhodné pre diabetikov, LCHF
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu EU
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie PET dóza
  • Úprava prášok
  • Typ sušenia sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1436 kJ / 343 kcal
  • Tuky <1 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny <1 g
  • Sacharidy 88 g
  • z toho cukry 37,5 g
  • Bielkoviny 2,2 g
  • Soľ 0 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z 0 udelených hodnotení.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?