Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Provence zmes lyofilizovaná

Do šalátu, omáčky, cestovín... so mnou môžeš experimentovať naozaj ľubovoľne! A uhádneš, čo všetko obsahujem? Rozmarín, tymián, oregano, bazalku, pepermint a majoránku!

  • 100% mrazom sušené bylinky 
  • poctivá chuť byliniek bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny, arómu a farbu

Vyberte balenie

Vaša cena

5,78 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

38 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Provence zmes lyofilizovaná

Informácie o produkte

Nevšedná aróma vás odnesie až na juh Francúzska, do Provensalska. Rozmarín s tymiánom dodajú štipku korenenej arómy, majorán pridá sladkú vôňu, bazalka s oreganem sa pripoja so svojimi jemnými podtónmi a pepermint celú zmes osvieži. Zmes sa náramne hodí k rybám či morským plodom, zvýrazní chuť vašich omáčok, a ak radi experimentujete s mäsom, skúste korenie pridať k bravčovému. Táto zmes razom premení bežné jedlo v niečo naozaj jedinečné.

TOP Informace o Provence zmesi

  1. Zmes neobsahuje soľ.
  2. Funguje ako prírodné ochucovadlo.
  3. Je skvelá v kombinácii s vínom.
  4. Bylinky si zachovali svoju chuť aj výživové hodnoty.
  5. Skladujte pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Stredomorská diéta: ako prospeje vášmu zdraviu?

Stredomorská diéta: ako prospeje vášmu zdraviu?

08.07.21 | 873× prečítané | 5 minút

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 1628× prečítané | 4 minúty

Základné špecifikácie
  • Zloženie bylinky lyofilizované (rozmarýn, tymián, oregano, bazalka, peprmint, majoránka)
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu Litva
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kousky bylinek
  • Typ sušenia sušení mrazem
  • Surovina Bazalka, Oregano, Rozmarín, Tymián, Mäta, Majoránka
  • Spracovanie Kúsky
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Provence zmes lyofilizovaná

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?