🚀 15 % úúplne na všetko! 🤩 S kódom: CHCEM15 + DOPRAVA len za 1,8 €. 🚚

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Kód: 0351

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A čo takto vyskúšať mňa – vanilkovú pastu? Chcela by som to byť ja, kto privedie Tvoj koláč, zákusok či horký nápoj k dokonalosti. 

  • jedna z najlepších vaniliek
  • 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk
  • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Vyberte balenie

Vaša cena

19,62 €

Tovar môžete mať už

Kedy dostanem tovar? zavrieť

vypredané

SPS - balíkovo 1,80 €
SPS - Express One Slovakia 5,49 €
Packeta - výdajné miesta 1,20 €
Packeta - dodanie na adresu 4,49 €

Termíny doručení jsou závislé na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Informácie o produkte

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, pretože sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenie. Vanilková pasta je vyrobená z extraktu z bourbonskej vanilky a jej zrniečok. Konzistencia pasty je teda oveľa podobnejšia samotnej vanilke než tekutému extraktu. Pasta je tiež tekutá, ale citeľne hustejšia. Je pripravená na rýchle, jednoduché a efektívne použitie. Značka Nielsen-Massey vyrába pastu podľa tradičnej rodinnej receptúry už viac ako 100 rokov. Táto surovina nie je nijako geneticky upravovaná, je bezlepková a navyše v kosher kvalite.

TOP informácie o vanilkové paste

  1. 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk.
  2. Pasta je vyorbená z kvalitnej BOURBON vanilky.
  3. Vyrábané podľa tradičnej receptúry.
  4. Okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok.
  5. Harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie.

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť – na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie.

Zaujímavosti a recepty

Ako produkt hodnotia ostatní?
Zobraziť ďalšie hodnotenie
Klara
28.11.2022

Recenzie návštevníka

Berem už několikáté balení, plné zrníček vanilky bohatá chuť. Na dezerty skvělé.

Milan
29.12.2021

Recenzie návštevníka

Dávám si to do mléka a chutná mi. Čekal jsem to ale o něco lepší.

Pôvodne vložené k Mandľový extrakt

Základné špecifikácie
  • Zloženie cukor, voda, vanilkový extrakt, vanilkové struky, zahusťovadlo tragant
  • Spracovanie Pasta
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu USA
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie sklenená fľaštička
  • Úprava pasta
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1197 kJ/ 286 kcal
  • Tuky 2,61 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,36 g
  • Sacharidy 53,44 g
  • z toho cukry 52,66 g
  • Vláknina 2,37 g
  • Bielkoviny 0,21 g

Hodnotenie našich zákazníkov

4.6 (3 hodnotenie) Aritmetický priemer z 3 udelených hodnotení.
Klara
28.11.2022

Recenzie návštevníka

Berem už několikáté balení, plné zrníček vanilky bohatá chuť. Na dezerty skvělé.

Milan
29.12.2021

Recenzie návštevníka

Dávám si to do mléka a chutná mi. Čekal jsem to ale o něco lepší.

Pôvodne vložené k Mandľový extrakt

Leoš
17.8.2021

Recenzia nakupujúceho heureka.cz

V porovnání ceny a kvality jsem spokojen. K hodnocení přibaleného vzorku (mučenka) : - já byl velmi spokojen s chutí i vzhledem a formou, moc mi chutnala, velmi osvěžující - manželka nespokojená, prý moc kyselé (zkrátka těžko zavděčit se lidem všem)

Pôvodne vložené k Mandľový extrakt

Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Ochutnávky zadarmo
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?