Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žiadny tovar.

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Už Ti nestačí vanilkový extrakt a lusky? A čo takto vyskúšať mňa – vanilkovú pastu? Chcela by som to byť ja, kto privedie Tvoj koláč, zákusok či horký nápoj k dokonalosti. 

  • jedna z najlepších vaniliek
  • 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk
  • prevonia každý pokrm, nápoj, koláč

Vyberte balenie

Vaša cena

19,33 €

Tovar môžete mať už 3. 12.

Kedy dostanem tovar? zavrieť

41 ks skladom

.PPL - ParcelShop Slovensko 4,96 € 6. 12.
Zásielkovňa 3,50 € 3. 12.
Zásielkovňa - dodanie na adresu 4,96 € 6. 12.
PPL - Slovensko 4,96 € 6. 12.

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Informácie o produkte

Nie nadarmo sa hovorí, že vanilka je kráľovná medzi korením. Je veľmi náročná na pestovanie a spracovanie, pretože sa to všetko robí ručne. Aj práve preto patrí medzi najdrahšie korenie. Vanilková pasta je vyrobená z extraktu z bourbonskej vanilky a jej zrniečok. Konzistencia pasty je teda oveľa podobnejšia samotnej vanilke než tekutému extraktu. Pasta je tiež tekutá, ale citeľne hustejšia. Je pripravená na rýchle, jednoduché a efektívne použitie. Značka Nielsen-Massey vyrába pastu podľa tradičnej rodinnej receptúry už viac ako 100 rokov. Táto surovina nie je nijako geneticky upravovaná, je bezlepková a navyše v kosher kvalite.

TOP informácie o vanilkové paste

  1. 1 lyžička pasty = 1 lyžička extraktu = 1 vanilkový lusk.
  2. Pasta je vyorbená z kvalitnej BOURBON vanilky.
  3. Vyrábané podľa tradičnej receptúry.
  4. Okrem vanilínu obsahuje až 200 ďalších aromatických látok.
  5. Harmonizuje zmysly a tlmí nervové napätie.

Odkiaľ pochádza tá najlepšia vanilka?

Vanilka pôvodne pochádza z Mexika. Najkvalitnejší producenti vanilkových luskov sú na Madagaskare, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent používa iný druh vanilky aj spôsob sušenia, preto je taktiež odlišná aj výsledná chuť – na Madagaskare sladká, z Mexika trocha korenistá a z Tahiti kvetinová. Výsledný produkt je však vzhľadovo rovnaký, čokoládovo-hnedý až zdanlivo čierny lusk. Kvalita však vyžaduje obete, a lusky z týchto krajín sú zároveň tie najdrahšie.

Zaujímavosti a recepty

Pekanový koláč bez lepku

Pekanový koláč bez lepku

14.10.20 | 933× prečítané

Základné špecifikácie
  • Zloženie cukr, voda, vanilkový extrakt, vanilkové lusky, zahuštovadlo tragant
  • Alergény Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Krajina pôvodu USA
  • Trvanlivosť 3–8 měsíců
  • Skladovanie do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balenie skleněná lahvička
  • Úprava pasta
  • Spracovanie Pasta
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1197 kJ/ 286 kcal
  • Tuky 2,61 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 0,36 g
  • Sacharidy 53,44 g
  • z toho cukry 52,66 g
  • Vláknina 2,37 g
  • Bielkoviny 0,21 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápnik Vápník;
  • Železo Železo;
  • Horčík Hořčík;
  • Draslík Draslík;
  • Meď Měď;
  • Sodík Sodík;
  • Vitamín C Vitamín C;
  • Fosfor Fosfor;
  • Zinok Zinek;
  • Vitamín B6 Vitamín B6;
  • Selén Selen;

Hodnotenie našich zákazníkov

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Prémiové suroviny

Unikátne produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastná výroba

Ohodnotiť produkt zavrieť

Vanilková pasta Nielsen-Massey

Recenzia musí spĺňať tieto podmienky a zobrazí sa až po jej schválení.

* Polia označené hviezdičkou sú povinné.

Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?